Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Yeni MuxLab Vericisi Tüm Dünyaya 4K/60p Görüntü Ulaştırıyor
Yeni MuxLab Vericisi Tüm Dünyaya 4K/60p Görüntü Ulaştırıyor
21.02.2020 16:16

MuxLab’ın en yeni verici çözümü çeşitli kaynaklardan ses ve görüntü (AV) yayın akışı yapmak için IP tabanlı bir Ethernet ağından yararlanıyor. H.264/H.265 görüntü kodek ayarını desteklediği için bu HDMI over IP H.264/H.265 PoE (IP üzerinden HDMI H.264/H.265 PoE) 4K/60 verici (model 500764) internetten sıfır gecikmeli ses-görüntü içerik yayın akışı yapabiliyor, bunu yerel, uzaktan, veya ağdaki her aygıt internete bağlı oldukça dünyaya ulaştırabiliyor. Her verici bir görüntü kaynağını bir Ethernet anahtarı yoluyla HDMI over IP H.264/H.265 PoE gibi bir MuxLab alıcısına bağlayarak bağlı olan her ekrana ses-görüntü aktarabiliyor.

Sistemi birden fazla kaynak ve ekranla çalışacak biçimde büyütmek çok kolay; ağ 4K sinyal iletimlerini taşıyabiliyor ve potansiyel olarak yüzlerce ekran desteklenebiliyor. Bir ağ üzerinde yapılandırıldığında birden fazla kaynak ve ekran bütünleştirilebiliyor ve içerik çok sayıda kombinasyonda iletilebiliyor. Sistem bütünleştiriciler çok düşük bant genişlikli bir çözümle ticari uygulamalar için çoklu görüntülemeleri destekleyen görüntü duvarları yapılandırabiliyorlar. Bu verici düşük gecikmeli uygulamalar için bir MotionJPG (MJPG) görüntü kodek ayarını da destekliyor. Verici, alıcı uçta HDMI ile birlikte ulaştırılabilen iki kanallı bir ses girişi de sağlıyor. 

Kaynakların uzaktan kumandası için RS232 ve yöneltmeli IR (kızılötesi) sağlansa da, bu verici MuxLab ProDigital Network Controller (model 500812) ile çalışıyor. Donanımı tespit edip kolay kullanımlı bir arayüzlü IP sistemine erişimi, yapılandırmayı ve denetimi kolaylaştıran MuxLab ProDigital Network Controller, bir otomatik yapılandırma sistemi. MuxControl uygulamasıyla bir araya getirildiğinde her türlü akıllı aygıt son kullanıcı erişimi ve denetimi sağlayabiliyor, kullanıcıya her yerden tamamen serbest dolaşımla içerik sağlama özgürlüğü veriyor. 

Kaynaklar Ethernet anahtarına 100 metreye kadar mesafelerden standart CAT5e/6 kablo kullanılarak bağlanabiliyor, böylece sistem bütünleştiriciler aygıtları güvenli ve kullanıcının ortamından uzakta tutabiliyorlar. Bağlantı kurulduktan sonra görüntüler 4K@60Hz’e kadar çözünürlüklerde iletilebiliyor. Ethernet üzerinden güç(PoE) sayesinde enerji gereksinimi ortadan kalkıyor. 

MuxLab ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 444 1 169 numaralı telefondan Prosistem’i arayabilirsiniz.