Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Clear-Com FreeSpeak Edge ile Workshop’lar
Clear-Com FreeSpeak Edge ile Workshop’lar
21.02.2020 17:22

Canlı yapımlar sırasında güvenilir yüksek kaliteli haberleşme gereksiniminin arttığının farkında olan Clear-Com, tiyatro profesyonellerine yönelik yeni teknolojiler ve interkom tasarımı üzerine iki workshop gerçekleştirdi. Birer günlük etkinlikler, kablosuz sistemlerin hızla geliştiği iki pazarda, Singapur ile Melbourne’da yapıldı.

Workshop’larda Hamilton ve Tina Turner müzikali Tina gibi ünlü Broadway yapımlarının Yardımcı Ses Tasarımcısı Jason Crystal konuk sunucu idi. Crystal kendi deneyimlerine dayanan gerçek dünyadan bir bakış açısı sundu ve izleyicilere pratik bir oturum sergiledi. Hamilton’un turne, Broadway ve West End olarak tüm yapımlarında yapım ekibinin haberleşmesi için Clear-Com FreeSpeak II kablosuz interkom sistemi ile HelixNet tamamen dijital ağa bağlı ortak hatlı interkom sistemi, Encore Partyline ve LQ Series AoIP arabirimleri kombinasyonu kullanılıyor.

Her oturumda Clear-Com Ürün Yönetim Başkan Yardımcısı Simon Browne’un sunduğu 2020 için planlanan ürün güncellemeleri arasında yeni FreeSpeak Edge, GPIO ve AoIP arabirimleri, su geçirmez kemer paketleri ve şirketin devam eden AoIP standartları uyum süreci vardı.

Clear-Com ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 577 23 77 numaralı telefondan Teratek’i arayabilirsiniz.