Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Tommy Hilfiger İzleyicileri Matrox Monarch EDGE ile Podyuma Getiriyor
Tommy Hilfiger İzleyicileri Matrox Monarch EDGE ile Podyuma Getiriyor
21.02.2020 19:23

New York Fashion Week moda endüstrisinin en seçkin etkinliklerinden birisi. Tommy Hilfiger yaklaşan sezon için yetmişli yıllardan ilham alarak hazırladığı koleksiyonunu sergilerken, tasarımcının online çok kameralı web yayını nostaljik tarzı yansıtıyordu. Matrox Monarch EDGE kodlayıcının birden fazla HD sinyali alıp kusursuz bir dörde bölünmüş ekranda birleştirme yeteneği ve B Live’ın çoklu kamera görüntüleri arasında kesintisiz geçişler sağlayan yenilikçi kullanıcı arayüzü sayesinde Tommy Hilfiger hayranları moda endüstrisinin çok önemli kişileri gibi kendi gösteri tercihlerine kavuştular.

Sonbahar defilesi sırasında izleyiciler Harlem’deki Apollo Theater’dan canlı web yayınlarını canlı seyretmek için Tommy Hilfiger web sitesini ziyaret ettiler. Web sitesinde canlı etkinlik prodüksiyon şirketi B Live ayrı ayrı sinyaller olarak mankenlerin podyum, havadan ve tepeden tırnağa görüntülerinin yanı sıra şirketin kendi içinde hazırladığı, yönetmenin seçkisini sağladı.

Moda hayranlarına kusursuz bir izleme keyfi sunabilmek için B Live dört ayrı HD girişini kabul edebilen ve dörde bölünmüş bir kompozisyon olarak tek bir 4K internet görüntü akışı sağlayacak bir kodlayıcıya gereksinim duydu. Şirket Matrox Monarch EDGE H.264 kodlayıcıyı satın almadan önce, kullanıcı arayüzü izleyicilerin çoklu kamera görüntülerini sürekli olarak seyretmelerine izin vermiyordu. Görüntünün izlenmeye hazır hale gelebilmesi için oynatıcının kullanıcı tarafından seçilen her yeni kamera açısını tampon belleğe alması gerekiyordu. B Live Dijital Mühendislik Direktörü Jay Kopelman şunları söyledi: “Matrox Monarch EDGE kullanıcı arayüzü üzerinde kesintisiz geçişler sağlamak için oynatıcımızı güncellememize imkan verdi. Monarch EDGE’i edinmemizden öncesinde izleyici kamera açılarını her değiştirdiğinde yeni bir bağımsız akışı yüklüyordu. Artık Matrox Monarch EDGE ile dörtlü HD akışları yapabildiğimiz için, oynatıcının içerisine tek bir 4K görüntü akışı aktarabiliyoruz ve bu sayede geçişler kesintisiz oluyor.”

Defile boyunca izleyiciler Tommy Hilfiger web sitesini ziyaret ederek gelecek sezonun en şık tasarımlarına ilk bakanlar arasında yer aldılar. B Live arayüzü sayesinde Tommy Hilfiger hayranları Matrox Monarch EDGE’in güçlü ve dinamik H.264 kodlama teknolojisi sayesinde Apollo Theater podyumundaymış hissini yaşadılar ve üç farklı kamera açısı veya yönetmenin seçkisini seçebildiler ve bunlar arasında geçiş yapabildiler.

Matrox ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0312 438 68 18 numaralı telefondan İdeapro’yu arayabilirsiniz.