Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > OSRAM’dan Sinema ve Eğlence Dünyasına Yenilikçi Çözümler
OSRAM’dan Sinema ve Eğlence Dünyasına Yenilikçi Çözümler
25.03.2020 10:07

Aydınlatma teknolojilerinde dünyanın lider şirketlerinden OSRAM, sinema ve eğlence sektörünün teknik profesyonelleriyle bir araya geldi. Sinema endüstrisinin önde gelen tedarikçilerinden Sonmar işbirliği ile Hilton Maslak’ta düzenlenen etkinlikte OSRAM’ın film endüstrisinde kullanılan stüdyo lambaları ve son yeniliklerle ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

OSRAM, aydınlatma teknolojileri alanındaki köklü bilgi ve tecrübesini sinema endüstrisinin profesyonelleriyle paylaştı. Türkiye’deki stüdyo ve set aydınlatma ekipmanı ve sarf malzemelerinin ana tedarikçilerinden biri olan Sonmar işbirliği ile düzenlenen workshop’ta OSRAM’ın sinema ve eğlence dünyasına yön verecek yenilikleri konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu. 

Workshop’ta OSRAM’ın “Projeksiyon” ve “Sinema” alanında kullanılmak üzere geliştirdiği P-VIP lambaları ve High wattage XBO lambaları; “Architainment” ve “Eğlence” alanında ise sahneler, TV stüdyoları, kulüpler gibi eğlence mekanları ve film setlerinde kullanılmak üzere geliştirdiği aluPAR SharXS HTI, Lok-it!,  HMI, SIRIUS HRI, XStage, SSL ve stüdyo lambaları hakkında teknik bilgiler de katılımcılarla paylaşıldı.

OSRAM ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 94 49 numaralı telefondan Sonmar’ı arayabilirsiniz.