Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Infortrend EonStor CS Yüksek Performanslı Paylaşımlı Bellek
Infortrend EonStor CS Yüksek Performanslı Paylaşımlı Bellek
18.04.2020 17:28

Infortrend’in yeni donanım eklenerek genişletilebilen (scale-out) NAS (Network-Attached Storage) bellek deposu EonStor CS, ölçeklendirilebilen kapasitesi ve doğrusal olarak artan performansıyla kuruluşlara dev miktarlarda verileri saklama ve yönetme imkanı veriyor. Donanım eklenerek kapasite genişletme özelliği, sıkışıklıkları azaltırken, artan verileri daha kolay, uygun maliyetle yönetme olanağı sunuyor. Tüm düğümlerden (node) verileri tek bir küme sistemi içerisinde bütünleştirerek veri yönetimini kolaylaştırıyor ve kapasite kullanımını optimize ediyor. EonStor CS, medya ve eğlence, yüksek performanslı bilgi işlem, görüntülü gözetim, dosya paylaşımı ve yedekleme gibi çok çeşitli veri yoğunluklu uygulamalara yönelik. Kuruluşlar EonStor CS ile bellek genişletme ve veri taşıma işlemlerini hızlandırıyorlar. EonStor CS işletme büyüdükçe buna ayak uydurabildiği için, mümkün olan en iyi veri deposu ve yönetim çözümünü sunuyor. 

Yüksek performans ve kapasite

CS üniteleri (düğümleri) eklenerek 100 GBps okuma-yazma hızlı ve 100PB kapasiteli, yüksek performanslı bellek deposu grupları elde edilebiliyor. Otomatik dengeleme işlevi verileri sistemdeki düğümler arasında eşit olarak dağıtıyor.  

Çok hızlı SSD platform

EonStor CS’nin all-flash (tamamen SSD’den oluşan, mekanik disklere yer verilmeyen depolama birimi) modeli CS 4025B, düşük gecikme, uzun SSD kullanım ömrü, hızlı veri aktarımı ile en iyi SSD performansını sunuyor. HPC ve M&E gibi çok önemli uygulamaların iş yüklerine yıldırım hızıyla erişim sağlamak için her düğüm için 3.400/2.000 MB/s okuma-yazma hızı ve 40Gb/s RDMA düğümler arası bağlantıyı destekliyor. 

Ölçeklendirme

EonStor CS iki farklı kapasite genişletme çözümünü destekliyor; yatay ölçeklendirme (scale-out) ve dikey ölçeklendirme (scale-up). Yatay ölçeklendirme 144 adede kadar aygıt eklemeyle hem kapasiteyi hem de performansı arttırma imkanı veriyor. Dikey ölçeklendirmede ise 84 adede kadar disk eklenerek sadece bellek depo alanı arttırılabiliyor. 

Tam veri koruma

Önemli verilerin kaybedilmesini önlemek ve kesintisiz depolama hizmetlerini garantilemek için EonStor CS sabit diskler, düğüm ve küme (cluster) düzeylerinde çok katmanlı veri koruma destekli olarak tasarlandı. Bu elemanlardan herhangi birisi arızalandığında ne veri kaybı oluyor ne de sistem performansı etkileniyor. 

Bir sabit disk zarar görürse Infortrend’in üstün RAID teknolojisi sistemin aynı performans düzeyinde normal olarak çalışmaya devam etmesini garantiliyor. Düğüm koruma için Replica ve Erasure Code koruma işlevleri tek bir düğümün arızasından kesinti oluşmamasına yardımcı oluyor. Bir düğüm arızası tespit edilirse EonStor CS sorunlu düğümden verileri geri kazanma için kendi kendini düzeltme işlevini başlatıyor. 

Küme düzeyinde küme dosyasının uzak kümeye veya uzak NAS belleğe uzaktan yedeklenmesi için Rsync özelliği kullanılabiliyor. 

Yüksek kullanılabilirlik

RAID, Replica/Erasure kodu gibi veri koruma özellikleri sayesinde EonStor CS disk ve düğüm düzeyinde yüksek kullanılabilirlik sunuyor; sürekli uygun ve erişilir kalıyor. 

Ağ arabirimi ana hat grubu sadece bant genişliğini bir araya birleştirmekle kalmayıp, tekli yol hatalarını da önlüyor. 

Yüksek güvenlik

Çok önemli verileri güvence altına almak için EonStor CS SED (Self-Encrypting Drive) ve WORM (Write Once Read Many) veri koruma mekanizmalarına sahip. SED gizli bilgileri korsanlardan, kötücül yazılımlardan ve kötü niyetli girişimlerden koruyor. 

Kolay yönetim

EonStor CS yönetim yazılımı çok sayıda sistemin merkezi yönetimi, performans ve kapasite kullanımının takibi, ilgili tüm sistem yapılandırmalarının tamamlanması için sezgisel bir kullanıcı arayüzü sağlıyor. 

Donanım tarafında EonStor CS kablosuz ve modüler tasarımıyla sistemin çalışmasında kesintiye neden olmadan düğümleri genişletmeye veya genişletme donanımı eklemeye imkan veriyor. EonStor CS güç kaynakları, denetleyiciler ve fanlar gibi ana bileşenleri yedekli olarak teslim ediliyor. 


Ürün EonStor CS Yüksek Performanslı Paylaşımlı Bellek
Marka Infortrend
Firma Bilgipark
Telefon 0212 283 54 39
Web www.bilgipark.tv