Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > TVU Korona Salgınının Merkezinden Canlı Yayındaydı
TVU Korona Salgınının Merkezinden Canlı Yayındaydı
26.04.2020 15:17

Çin’in Wuhan kentinden yayılan korona virüsü salgını tüm dünyada manşetleri doldurmaya devam ediyor. TVU Networks iki Çinli yayıncıya TVU Anywhere uygulaması yoluyla tüm gelişmelerden uzaktan canlı yayınlarla güncel haberdar olmalarına yardım etti. 

Çin’deki karantinalar muhabirlerin korona virüsü hakkında olayları kolayca çekip yayınlamalarını sınırlandırıyor. Bu sınırları aşmak için Xinhua News Agency ile China Central Television haber ajansları TVU Anywhere uygulamasından yararlanıyorlar.

TVU Anywhere uygulamasındaki Inverse StatMux Plus (IS+) teknolojisi, güvenilir görüntü iletimleri için hücresel ile Wi-Fi bağlantılarını bir araya getiriyor. Tek bir telefonda iç içe görüntü veya bölmeli ekranlı çoklu kamera canlı yapımları için çift kamera teknolojisi, aynı anda ön ve arka kameralardan iletim sağlıyor. 

Xinhua News Agency tüm Wuhan’daki hastanelerden raporlar ve söyleşiler gerçekleştirmek için TVU Anywhere uygulamasını kullanarak olay yerlerinde 100 saatten fazla canlı görüntü hazırlıyor. Xinhua’nın beş yıldır kullanmakta olduğu TVU Matrix ile haber ajansı canlı görüntü çekimlerini yönetip yan şirketlerine ve izleyicilerine dağıtabiliyor. 

CCTV de salgının merkezi Hubei eyaletindeki SuiZhou ve Qianjing adlı iki kentten uzaktan söyleşiler yayınlarken TVU Anywhere uygulamasını kullanarak, yerel yönetimlerin hastalıkla nasıl mücadele ettikleri hakkında bilgiler sunuyor.

TVU Networks ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212  363 04 04 numaralı telefondan Alen Elektronik’i arayabilirsiniz.