Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Big Red, AJA HELO’yu Tercih Etti
Big Red, AJA HELO’yu Tercih Etti
26.04.2020 15:27

Cornell Üniversitesi’ni temsil eden spor takımı Big Red, hayranlarına en sevdikleri spor karşılaşmalarını ulaştırmak için teknolojik altyapılarını AJA HELO ile güçlendirdi. Spor karşılaşmalarının yüksek kalitede video akışını, ESPN + ve Stretch Internet’e doğrudan RTMP akışı da dahil olmak üzere 16 spor için düzenli maçlar ve Stretch Internet’teki uluslararası Ivy League Network’ün yanı sıra sosyal medya kanallarına yardımcı içerik akışı yapılandırmasında AJA HELO H.264 akış ve kayıt cihazlarını kullanıyorlar.

AJA’nın HELO, kullanıcıların bir düğmeye basarak H.264 dosyalarını SD kartlara, USB depolama birimine veya ağ tabanlı depolama alanına kodlarken ve kaydederken aynı anda web içeriği dağıtım ağlarına ve CDN’lere video sinyalleri akışına izin vermekte. Kayıt ve kodlama cihazı AJA HELO; bir dizi profesyonel iş akışını destekleyen H.264 akışı, 3G-SDI ve HDMI giriş ve çıkışlarını ve diğer özellikler yanında 1080p’ye kadar kayıt formatlarını yönetebiliyor.

AJA HELO cihazları, basketboldan jimnastiğe kadar Cornell’deki neredeyse her canlı spor prodüksiyon çalışmalarını destekliyor. 2 tanesi kampüsteki merkezi kontrol odasında çalışıyor ve üçüncüsü de geri dönüşüm olarak kullanılacak şekilde çalışıyor. 

Her spor alanındaki kamera yayınları, oyunlara taşınan ve sekiz adede kadar yayın alabilen bir geri dönüşüme (flypack’e) bağlanmakta. Sinyaller NDI ağı üzerinden kontrol odasına iletilmekte ve prodüksiyon sayısına ve zamanlamaya bağlı olarak, bir video üretim sistemi veya Wirecast çalıştıran bir dizüstü bilgisayar aracılığıyla beslenmekte, ulusal izleyiciler için ESPN +’ya teslim edilmek üzere ve ABD dışındaki izleyiciler için canlı spor yayın sağlayıcısı  Stretch Internet’e AJA HELO ile dağıtılmakta. 

AJA HELO hakkında daha ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan ya da 0549 464 40 89 Whatsapp numarasından Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.