Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > RODE Mikrofonların Kablosuz Erişim Mesafesi Uzuyor
RODE Mikrofonların Kablosuz Erişim Mesafesi Uzuyor
20.04.2020 19:15

Avustralyalı ses devi RODE Microphones, Wireless GO çözümünün erişim mesafesini genişletti. Ve ayrıca sisteme eklenen Wireless GO White, Lavalier GO White, Interview GO ve MagClip GO, kablosuz ses kullanıcıları için yeni bir yaratıcı olanaklar dünyasının kapısını açıyor. 

Wireless GO vloggerların, seyahat ederek film çekenlerin, muhabirlerin çok tercih ettikleri ultra küçük bir dijital kablosuz mikrofon sistemi. 

Dahili tümyönlü kondansatör kapsüllü bir verici paketi içeren Wireless GO, mandalla takılıp kullanılmaya başlanabilen, tam anlamıyla kablosuz bir mikrofon sistemi. Daha da geniş esneklik için, RODE Lavalier gibi harici bir mikrofon, 3.5mm girişe bağlanabiliyor. 

Alıcıdaki çift amaçlı yuva, bir kamera cold shoe içine tam oturuyor ya da giysi veya kamera kayışına mandallanıyor. Ses alıcıya görüş alanı içerisinde 70 metreden kristal netliğinde ses veren ve yoğun Wi-Fi ve Bluetooth etkinliği olan yerlerde mükemmel performans vermek üzere tasarlanan RODE Series III 2.4 GHz dijital kablosuz iletim kullanılarak gönderiliyor. Mikrofon çıkışını kameraya veya kaydediciye uydurmak için üç katlı ped, ve ses seviyeleriyle pil ömrünü görmek için parlak bir LED ekran var.  

Bütün bunlar inanılmaz küçük bir yapıya sığdırılmış. Verici ve alıcı otuz birer gram ağırlıkta oldukları için küçük akıllı telefon donatımı kullanan vloggerlar, göze batmayan, sorunsuz bir kablosuz ses çözümü arayan filmciler için ideal. 

Wireless GO çözümünün başlıca özellikleri:

Çok yönlü – Verici göze batmayan mandallı bir mikrofon veya yaka mikrofonu için küçük bir kemer paketi olarak kullanılabiliyor.

Ultra küçük ve hafif yapı – Verici 44mm x 45.3mm x 18.5mm, alıcı 44mm x 46.4mm x 18.5mm boyutlarda, her ikisi de 31 gram.

Üstün ses  - Series III 2.4 GHz dijital kablosuz iletim ve yayın kalitesinde kondansatör kapsülüyle kristal netliğinde ses. 

Çok kolay kullanım – Konuşmacının üzerine hızla takılıp, saniyeler içinde eşleşerek, kurulum ayarı gerekmeden kullanıma başlanıyor.

Avustralya tasarımı ve üretimi – Sydney’deki RODE tesisinde en yüksek kaliteli bileşenlerle üretildi.

Wireless GO ve Lavalier GO White 

Çok küçük boyutu ve siyah kaplamasıyla Wireless GO koyu renk giysiler ve karanlık ortamlarla çok iyi uyum sağlıyor. Beyaz giysiler ve aydınlık ortamlar için ise artık Wireless GO White var. Wireless GO ile yaka mikrofonu kullanmayı tercih edenler için ayrıca satılan Lavalier GO’nun da beyazı çıktı. 

Interview Go

Interview GO, kameraya konuşurken veya sahada söyleşi yaparken Wireless GO vericiyi hafif bir kablosuz el mikrofonuna dönüştüren bir adaptör. 

MagClip GO

MagClip GO, Wireless GO vericiyi sunucuya yerleştirirken tam esneklik sağlayan güçlü bir manyetik mandal. 

RODE ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 224 32 01 numaralı telefondan Compel’i arayabilirsiniz.