Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Digital Nirvana MonitorIQ 7.0 Yayın İzleme ve Uygunluk Kayıt Platformu
Digital Nirvana MonitorIQ 7.0 Yayın İzleme ve Uygunluk Kayıt Platformu
20.04.2020 19:41

Üst kalitede medya izleme ve üstveri üretim hizmetleri sunan Digital Nirvana, güçlü MonitorIQ yayın takip ve yönetmeliklere uygunluk kaydı platformunun yedinci kuşağını piyasaya sürdü. Orijinal Volicon Observer ürününün mimarları dahil uzmanlar tarafından iyileştirilen MonitorIQ 7.0 tasarımındaki güncellenen sezgisel arayüz, ana özellik gelişmeleri ve yeni üstün özelliklerin hepsi bir arada günlük işleri kolaylaştırıyor.

Digital Nirvana’nın son derece güçlü, kullanımı kolay, güvenli yayın izleme ve uygunluk kaydı platformu MonitorIQ, kullanıcılara minimum tıklamayla içerikleri hızlı ve verimli bir şekilde kaydetme, depolama, izleme, analiz etme ve farklı amaçla yeniden kullanma imkanı veriyor. Yapımdan (SDI) tüketime (OTT) kadar görüntü dağıtım zincirinin her noktasından içerik kaydeden MonitorIQ sayesinde yayıncılar çeşitli yasal ve uygunluk gereksinimlerini karşılamak için yayın içerikleri hakkında bilgi toplayıp kullanabiliyorlar. MonitorIQ 7.0 sürümü de yayıncılara yeni kuşak içerik işleme ve analiz araçlarına erişim sunuyor.

İçerik ve üstveriye tek tıkla erişim

MonitorIQ 7.0 her varlık için üstveriyi tek bir sayfa üzerinde erişilebilir hale getiriyor, üstveri zaman damgalanıyor ve görüntüye indeksleniyor.

Hızlı klip ve paylaşma yetenekleri

Küçük görüntülü bir storyboard kullanıcı arayüzü, içeriğin hızlı tanınmasına, kare hassasiyetinde kliplerin hızlı yaratılmasına ve sorun giderme, arama ve getirme için görüntüye açıklama eklemeye imkan veriyor.

Kanalların hızlı karşılaştırılmaları ve rekabet analizi

MonitorIQ 7.0 sayesinde kullanıcılar hem kendi hem de rakiplerinin kanallarını görüntü dağıtım zincirinin farklı noktalarında karşılaştırabiliyorlar. Görüntünün yanı sıra izlenme oranı verileri, SCTE 35/104 mesajları, kapalı yazılar, altyazılar ve ses yükseklikleri de karşılaştırılabiliyor.

AI ve ML hizmetleriyle ilk olarak bütünleşme

Yapay zekanın ve otomatik öğrenmenin gücü artık MonitorIQ’nun bütünleşik bir parçası. Bu sayede yayıncılar rakip kanallardaki reklamları tanıyabiliyor ve spor etkinlikleri ve diğer yüksek değerde içeriklerdeki logoları tespit edebiliyorlar. Sesi yazıya çevirme, logo tanıma, haber içeriği bulmak için yüz tanıma, dahili ve harici kılavuzlara kapalı yazı uygunluğu, otomatik yazıya dökme iş akışları, kapalı yazı üretme ve çeviri özellikleri var.

Hibrid bulut mimarisi

MonitorIQ 7.0’ın hibrid bulut mimarisi, yayıncılara içerikleri yerel veya bulutta arşivleme imkanı veriyor. Bellek deposunu genişletme ve içerik arşivleme süreçlerini otomatikleştirme esnekliği sunuyor.