Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Arıza Takip ve Anlık Çözümler için Bridge X_TS
Arıza Takip ve Anlık Çözümler için Bridge X_TS
19.05.2020 10:35

Birçok fonksiyona sahip kompakt bir cihaz olan Digital Forecast Bridge X_TS; sinyal dönüştürücü, format dönüştürücü ve bir test cihazının hepsinin bir arada küçük taşınabilir kompakt halidir. SDI, HDMI, VGA, komponent ve kompozit video giriş çıkış formatları ile destekler. Herhangi bir girişin mevcut herhangi bir çıkışa dönüşümü mümkün olabildiği gibi tüm çıkışlar aynı anda aktif kalabiliyor. Analog stereo ve AES / EBU ses desteği bulunuyor. 

Bridge X_TS’nin ön tarafında, gelen ve giden video sinyallerini, ses seviyelerini, SDI metriklerini ve daha fazlasını izlemek için dokunmatik bir LCD bulunuyor. Birlikte verilen güç adaptörü veya verilen pil plakası ile isteğe bağlı Sony bataryalar kullanılarak güç sağlamak mümkün. Komponent VGA video ve RCA - 3,5 mm ses için aksesuar adaptör kabloları, taşıma kutusu birlikte veriliyor. 

Ölçü bakım departmanları, teknik odalar gibi sorun takibi yapmak anlık çözümler üretmek için çok faydalı Digital Forecast Bridge X_TS ürünü hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan ya da 0549 464 40 89 Whatsapp numarasından Baran Bilişim’e ulaşabilirsiniz.