Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Avid Pro Tools | HDX Thunderbolt 3 Kasaları
Avid Pro Tools | HDX Thunderbolt 3 Kasaları
19.05.2020 10:57

Sonnet ile işbirliği kapsamında Avid Pro Tools | HDX Thunderbolt 3 Chassis kasaları ile Pro Tools | HDX gücü masaüstüne veya stüdyo aygıt kabinine getirilebiliyor. 1U kabin rafı montajlı kasalar ürünle verilmeyip ayrıca satılan tek bir HDX PCIe kartı ile Mac mini’yi içine alarak en son yüksek performanslı bilgisayarlara kolay bağlantı ve portatiflik sağlıyor. Veya tek bir kolay pakette, seyyar bir HDX sistemi elde edilebiliyor.

Thunderbolt yoluyla HDX bağlantısı

Pro Tools | HDX Thunderbolt 3 donanımlı dizüstü dahil Mac ve Windows tabanlı bilgisayarlar, yüksek performanslı, çok sessiz çalışan kasalarla bütünleştirilebiliyor. Günümüz makinelerinin sunduğu yüksek sinyal işleme gücünün avantajlarından yararlanılarak, AAX DSP üzerinde daha fazla AAX Native eklentisiyle çalışılabiliyor.

Mobil HDX

Kabin rafı montajlı kasalar bir Mac mini ve HDX kartı güvenle içerisine alarak, güçlü ama portatif bir bağımsız çalışan sistem yapılandırmaya izin veriyor. Ayrıca kabin rafı sistemden masaüstüne ve tam tersine çevrilebildiği için, HDX’i ev stüdyosundan tesise, canlı donatım takımından otel odasına taşımak kolay.

Stressiz çalışma ve seyahat

Sonnet ile işbirliği içerisinde, kasalar nakliye sırasında ve her türlü ortamda içindekileri korumak için sağlam alüminyum ile çelik gövdeli üretildi. HDX’in boyut, güç ve ısı gereksinimlerine göre özel tasarlanan ürünler, HDX’in güvenilir performans vermesini garantiliyor.

Kolayca ürün paketi oluşturma

Önceden yapılandırılmış bir Pro Tools | HDX Thunderbolt 3 System Bundle ile paradan ve zamandan tasarruf edilip çalışmaya hazır bir paket satın alınabiliyor. Her sistem tercih edilen bir masaüstü veya kabin rafı kasası, bir HDX kartı, Pro Tools | Ultimate yazılımı ve istenen Pro Tools I/O arabirim donanımını içeriyor.

Avid ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.