Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Japon Operatör Canlı 5G Görüntü Akışı İçin LiveU Teknolojisi Seçti
Japon Operatör Canlı 5G Görüntü Akışı İçin LiveU Teknolojisi Seçti
21.05.2020 14:18

NTT DOCOMO Inc. yeni açtığı 5G ağı üzerinden sunduğu değer katan müşteri hizmetlerinin bir parçası olarak canlı internet görüntü akışı için LiveU teknolojisini tercih etti. Japonya’nın bir numaralı mobil operatörü, DOCOMO’nun 5G ve 4G bağlantılarını kullanarak birleşik bir pakette LiveU’nun çeşitli HEVC bağlantı birleştirmeli (bonding) yayın ürünlerini tanıtacak. Çözüm yayıncılar, spor yapımları, kurumlar, kamu ve diğer organizasyonlar için yüksek kaliteli ve güvenilir düşük gecikmeli görüntü akışı sunuyor.

DOCOMO bu yeni kuşak ağın canlı 4K yayınları üzerindeki gerçek etkisini sınamak için geniş kapsamlı 5G testleri gerçekleştirdi. DOCOMO’nun 5G ağından yararlanan LiveU HEVC birleşik bağlantı teknolojisinin çok yüksek veri hızlı iletişim, düşük gecikme ve yüksek kapasite sağladığı kanıtlandı.

NTT DOCOMO 5G & IoT Çözümleri Genel Müdürü Takeshi Funakoshi yorum yaptı: “NTT DOCOMO LiveU’nun 5G uyumlu HEVC bağlantı birleştirmeli yayın ürünlerini memnuniyetle karşılıyor. 5G teknolojisinin değerini LiveU ile dünyaya tanıtıp yaymak istiyoruz.”

DOCOMO aracılığıyla erişilebilecek yayın kalitesinde HEVC çözümleri içerisinde üst düzey LU600 HEVC, küçük boyutlu LU300 HEVC ve diğer ürünler var. 

LiveU ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.