Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Audio Ltd A10-TX Dijital Kablosuz Verici
Audio Ltd A10-TX Dijital Kablosuz Verici
21.05.2020 15:30

A10-TX, A10 Digital Wireless System’ın merkez unsuru. A10-TX vericinin çekirdeğini ise düşük gürültülü, yüksek dinamik aralıklı analog giriş oluşturuyor. Düşük düzeyli yaka mikrofonundan dengeli hat düzeyine kadar sinyalleri, kabul ediyor. 3 bacaklı LEMO girişi analog sınırlandırıcılar, yaka mikrofonları için 5 Volt bias, dengeli mikrofonlar için 12 ve 48 Volt phantom güç sunuyor. 

A10-TX vericinin içerinde bütünleşik bir zaman kodlu kaydedici var. Çıkarılabilen microSD kartlara zaman kodu damgalı dosyalar kaydediyor. Patentli .mic dosyasını kaydettikten sonra, macOS ve Windows için Mic2Wav yazılımı kullanılarak WAV dosyasına çevrilmesi gerekiyor. 

  • Analog sınırlayıcılı ve 48V phantom güçlü mikrofon ve hat düzeyi girişler için düşük gürültülü, stüdyo kalitesinde dengeli giriş
  • Son derece hassas zaman kodu üreteciyle bütünleşik dijital kaydedici
  • microSD kartlara kayıt
  • Aynı anda kablosuz iletim ve kayıt
  • Android ve iOS için A10-TX Remote uygulaması kullanılarak Bluetooth üzerinden uzaktan kumanda 

Dahili ses kaydedici

A10-TX vericide bütünleşik bir yüksek kaliteli dijital kaydedici var. A10-TX’e bağlanan kaynaklar, çıkarılabilen FAT32 formatlı microSD kartlara kaydedilebiliyor. Dosyalar Audio Ltd’in patentli, veri sıkıştırmalı .mic dosya formatında kaydediliyor. Bu .mic dosyaları A10-TX zaman kodu üretecinden kaynaklanan zaman kodunu içeriyor. 

Audio Ltd’in Mac OS ve Windows yardımcı yazılımı Mic2Way .mic dosyalarını ilgili zaman kodlarıyla birlikte monofonik, 24 bit, 48 KHz yayın WAV dosyalarına çeviriyor. 

Audio Ltd. ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.