Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Switchcraft Bağlantı Panelleri
Switchcraft Bağlantı Panelleri
24.06.2020 12:59

Switchcraft’ın Pro Audio & Broadcast bölümü dünya çapında profesyonel ses, görüntü ve veri sistemleri için üstün kaliteli ara bağlantı çözümleriyle tanınıyor. 

Switchcraft zamanın testinden geçmiş mikrofon ve müzik aleti konektörlerinden üstün kaliteli direct box’lara, I/O panellerinden mikrofon bölücülere, büyük formatta bağlantı sistemlerinden yüksek tanımlı yayın ve profesyonel ses kaydına kadar geniş bir yelpazede yüksek performanslı ürünler sunuyor.

Full Sail University

Florida Winter Park’taki Full Sail University’deki miks sistemleri sayesinde öğrenciler diğer derslerde takip ettikleri projeleri miksleyebiliyorlar. Her odada bir SSL Console, eksiksiz bir Digidesign HD donatımı ve 3 adet Switchcraft StudioPatch 9625 bağlantı paneli var.

Detroit’te Switchcraft ile mobil yayın

Detroit Public Television, 9 adet Switchcraft High Definition Midsize Video Patchbay (MVP Series) içeren yeni bir mobil HD yapım ve yayın ünitesi donattı. 

Nashville

Switchcraft’ın Pro Audio & Broadcast bölümü çözüm ortağı Clay Vann, Michael Wagener’in Nashville yakınlarındaki kayıt tesisine on bir adet Switchcraft 9625 bağlantı paneli tedarik etti. Wagener 1980’lerde hard rock ve heavy metal gruplarıyla yaptığı çalışmalarla tanınan bir yapımcı, miks uzmanı ve mühendis. Başarılı yapımları arasında Metallica’nın Master of Puppets, Ozzy Osbourne’un No More Tears, Dokken’ın Under Lock and Key, Skid Row’un Skid Row parçaları sayılabilir.

Switchcraft ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.