Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Avid Pro Tools | MTRX Studio
Avid Pro Tools | MTRX Studio
24.06.2020 13:04

“Hepsi bir arada” tarzı arabiriminde güçlü I/O, takip ve yönlendirme yetenekleriyle stüdyoya yaratıcı verimlilik getiren Avid Pro Tools | MTRX Studio, sinyal akışını basitleştirerek tüm donanıma bağlantılar sağlıyor. Herhangi bir giriş, istenen çıkışa yönlendirilebiliyor. Monitör profilleri bütünleşik hoparlör ayarıyla isteğe göre düzenlenebiliyor. Tesisteki herhangi bir oda, Dolby Atmos miksi için donatılabiliyor. Avid Pro Tools | HDX veya HD Native ile ses takibi ve miksi yapılırken son derece düşük gecikme elde ediliyor.

Tüm stüdyoya bağlantı

Avid Pro Tools | MTRX Studio ile harici donanım, mikrofonlar, hoparlörler ve diğerlerini bağlamak için Dante, DigiLink, ADAT dahil çok miktarda analog ve dijital bağlantı elde ediliyor. İş akışı olanaklarını genişleten çok yönlü bir ses çözümüyle çok sayıda aygıt birleştirilebiliyor, sinyal zinciri düzene konabiliyor ve kabin rafı alanından tasarruf edilebiliyor. 

DAD işbirliğiyle üstün ses

Digital Audio Denmark’ın kusursuz ses çeviricileri ve mikrofon ön yükselteçleriyle her vokal, enstrüman ve ses performansı en iyi ayrıntılarla yakalanabiliyor ve duyulabiliyor. Ayrıca Avid Pro Tools | HDX veya HD Native ile ses takibi yapılırken çok düşük gecikme sayesinde sanatçılar en iyi performanslarını sergileyebiliyorlar. 

Eksiksiz monitör denetimi

Artık ayrı bir monitör denetleyiciye gerek yok. MTRX Studio bu görevi ve sinyal yönlendirme ihtiyaçlarını karşılıyor. İş akışını hızlandırmak için monitör profilleri ve açılıp kapanan pencereler yaratılabiliyor. Verilen DADman yazılımı veya Avid denetim yüzeyinden birden fazla hoparlör setleri arasında gidip gelinebiliyor. 

Takip ortamını iyileştirme

Pro Tools | MTRX için bir opsiyon olan SPQ hoparlör işleme teknolojisinin aynısı olan hoparlör kalibrasyonu ile odalar veya salonlar her türlü oturum formatına göre ayarlanabiliyor. Monodan üç boyutlu (immersive) sese kadar müzik ve ses prodüksiyonu arasında kolayca geçiş yapılabiliyor.

Her türlü mekanda Dolby Atmos miks ve takibi

Dolby Atmos miksi için desteklenmesi gereken 7.1.4 ve daha geniş kurulumlarda I/O kanalları, hoparlör işleme ve takibi sağlanıyor. Hoparlörler hızla kalibre edilip her türlü boyutta ve şekilde odaya göre ince ayar yapılarak, doğru ses takip ortamında güvenle miks yapılabiliyor. 

Kapsamlı ses yönlendirme

Dante’nin 64 kanalı ve DADman’in 512 x 512 matrisiyle herhangi bir MTRX Studio girişi istenen çıkışa yönlendirilerek, iş akışı olanakları genişletilebiliyor. Dante üzerinde kolay cue miksleri yaratılabiliyor; bağlantı formatları arasında yönlendirme yapılabiliyor. Aynı anda birden fazla aygıta ses göndermek bile mümkün.

Arabirimin uzaktan kumandası

EUCON özellikli MTRX Studio, Pro Tools | Ultimate ile tam bütünleşerek doğrudan Avid kontrol yüzeyinden tüm ses kaynakları, ses takibi ve yönlendirme denetlenebiliyor. Manuel işleri ve fiziksel eklentileri ortadan kaldırarak, masanızdan kalkmadan yaratıcılık üzerinde yoğunlaşmanıza zaman bırakıyor.

Avid ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.