Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Osprey’in Distribütörü Videodist Oldu
Osprey’in Distribütörü Videodist Oldu
15.09.2017 14:56

Yıllardır Türkiye’de ve dünyada iyi bilinen bir marka olan Osprey Video’nun Türkiye’deki tek distribütörü Videodist olarak açıklandı. Bir Amerika ve İsviçre firması olan Osprey’in Türkiye’de binlerce, dünyada ise on binlerce ürünü hala kullanılmakta.

Osprey’in en bilinir olduğu alan capture ve stream için kullanılan bilgisayar kartlarıdır. Bu kartlar bazen tekli, bazen ikili, bazen de dörtlü girişe sahip olabilir. Bu kartların bazıları Component/S-Video/Composite girişlere sahip analog, bazıları ise SDI/HDMI/DVI/ASI girişli dijital kartlardır. Bazı kartlarda ses girişleri balanslı, bazı kartlarda ise balanssızdır. Analog girişli kartlar bazı uygulamalarda hala yeterli ve hatta bazen de çok gerekli olabilir.

Osprey şirketinin H.264/RTP/UDP stream için Simulestream isimli kendi stream yazılımı kartlarla beraber veya ayrıca satılıyor.

Talon ismini alan yeni donanım H.264/RTP/UDP/.TS encoder/decoder’leri ise ciddi fiyat ve kalite avantajına sahipler.

Osprey’in SDI görüntüyü 20km’ye kadar uzak mesafelere taşımak için fiber extender’ları da mevcut. Bunun yanı sıra Osprey markasının bazıları scaling (en boy değiştirme) bazı embedder veya de-embedder (sesi birleştiren veya ayıran) özellikli SDI/HDMI/Analog bir çok dönüştürücüleri de mevcut. Aynı zamanda bazı dönüştürücüler loop (döngü) çıkışına da sahip.

Ayrıca 3G-SDI, HDMI USB Video Capture kutuları da sürücü istemez ve tak-kullan imkanı sunar. Bu kutularda kare hızları ve çözünürlük oranları da değiştirilebilir. USB 3.0 ile bilgisayarınıza bağlanan kutular, istendiğinde de-interlacing özelliği ile de kullanılabilir.

Osprey marka 4 giriş, 1 çıkışlı switcher’lar ise 3G/HD/SD/SD/DVB-ASI SDI ve UHD/DCI/HD/SD/ HDMI 2.0 olarak iki çeşit satılıyor.

Ek olarak firmanın reclocking (görüntü kalitesini düzeltici) özellikli 12G/3G/HD/SD/SDI/DVB ASI çoklayıcıları da var.

Videodist diğer markalarda olduğu gibi Osprey ürünlerini de bayiler aracılığı ile piyasaya sunmaktadır.

Osprey ürünü hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 418 11 02 numaralı telefondan Video-
dist’i arayabilirsiniz.

En Çok Okunanlar
Dergi