Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Ateksis, Audio/Video Sistem Entegratörleri ve Üreticilerinin Oluşturduğu Global PSNI Ağının Üyesi Oldu
Ateksis, Audio/Video Sistem Entegratörleri ve Üreticilerinin Oluşturduğu Global PSNI Ağının Üyesi Oldu
25.06.2020 11:50

Endüstrinin önde gelen sistem entegratörleri ve üreticilerinin global ağı olarak faaliyet gösteren PSNI Global Alliance, profesyonel ses ve görüntü çözümleri arayan kuruluşları yüksek standartlarla buluşturmayı hedeflemektedir. Üyelik kabullerinin belli kriterler ile gerçekleştiği bu organizasyona Ateksis uzun dönemde süregelen başarı ve müşteri memnuniyeti ile katılmaya hak kazanmıştır. 

PSNI, dünyadaki en iyi AV (Audio/Video) sistem entegratörlerinin, üreticilerinin, distribütörlerinin ve servis sağlayıcılarının global bir ittifakıdır. Bu üst düzey AV uzmanlarından oluşan küresel ağ sayesinde, dünyanın hemen her ülkesindeki müşteriler belli standartlara oturtulmuş geniş bir profesyonel çözüm yelpazesinden yararlanabiliyor.   

PSNI üyelerinin standartlaşmış işbirliği ve tecrübe paylaşımı, zor gibi görünen AV projelerinin üstesinden gelmede ciddi bir avantaj sağlıyor. PSNI şemsiyesi altında dünyanın hemen her yerinde faaliyet gösteren üyeler, görüntü ve ses teknolojilerinin uygulandığı çok değişik alanlardaki uzmanlıkları ile çözüm gerektirdiğinde tek bir yapı olarak hareket edebiliyor. Özellikle çok ülkede yerleşik operasyonu olan kurumların ihtiyaçlarını karşılamada daha hızlı, yerel şart ve yönetmeliklere uyumlu, ve belli bir standartta çözüm üretebilmek için de ideal bir noktada bulunuyor.

PSNI üyesi olmanın gereği olarak profesyonel AV sektörünün en gelişmiş sertifikalarına sahip olan dünyanın önde gelen sistem entegratörlerinin arasına dahil olmak, Ateksis’in müşterilerine daha etkin çözümler ve daha yakın destek verebileceğine dair somut bir sinyaldir. 

Ateksis’in farklı coğrafyalarda başarı ile tamamladığı projeler sayesinde global bilinirliğinin artışı bu profesyonel ağa dahil olmayı beraberinde getirmiştir. Başvuru süreçlerinin tamamlanmasının ardından gerekli değerlendirmeler yapılmış ve PSNI üyeliği resmi olarak başlamış bulunuyor. Bu üyeliğin bir gereği olarak profesyonel AV sektörünün en gelişmiş sertifikalarına sahip dünyanın önde gelen sistem entegratörlerinin arasına dahil olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Ateksis İş Geliştirme Direktörü Nezih Oral, Ateksis’in profesyonel ses ve görüntü çözümlerini artık küresel bir platformda ve daha da geniş bir müşteri kitlesine ulaştıracak olmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.