Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > GB Labs ATTO 360 İzleme ve Analiz Yazılımı Şimdi Daha da Hızlı
GB Labs ATTO 360 İzleme ve Analiz Yazılımı Şimdi Daha da Hızlı
25.06.2020 13:52

Akıllı veri deposu çözümlerinde uzman GB Labs, ağ, bellek bağlantı ve altyapı çözümleri firması ATTO ile bir geliştirme ortaklığı anlaşması imzaladı ve ATTO 360 ayar, takip ve analiz yazılımını GB Labs CORE.4 işletim sistemine uygun hale getirdi. 

ATTO FastFrame Ethernet adaptörleri ve ThunderLink Thunderbolt adaptörleriyle oluşturulan bir ağ, Ethernet ağlarından beklenenden çok daha iyi performans gösterecek şekilde en iyi hale getirilebiliyor. ATTO 360 ayar, takip ve analiz yazılımı, kullanıcılara ağlarını maksimum performans elde etmek için kolayca ve hızla ayarlamakta yardımcı oluyor.

GB Labs CEO ve CTO’su Dominic Harland şunları söyledi: “Her veri deposu sistemi sadece yaratıcı iş istasyonlarına ve sinyal işleme platformlarına bağlanmak zorunda olduğu bağlantının kalitesi kadar iyi olabilir. Bu özellikle üst düzey Space ve FastNAS platformları için doğru; o kadar güçlü ve sezgiseller ki iş istasyonlarına standardın altında bir bağlantı ile bile bağlanabilirler.

 “ATTO 360 yazılımını CORE.4 OS ortamına uygun hale getirdik, bu sayede her iki teknolojinin kullanıcıları her zaman tüm sistemlerden sürekli en üst performansı ve en verimli çalışmayı elde edeceklerinden emin olabilirler.” 

ATTO Pazarlama Direktörü Tom Kolniak yorum yaptı: “ATTO 360 ayar, takip ve analiz yazılımının bu uygulaması tam olarak tasarlanma amacına uygun; bu da ağları optimize etmeyi ve yönetmeyi kolaylaştırmak. GB Labs müşterilerinin ATTO 360’ın yaptıklarını beğeneceklerini düşünüyoruz.

Bazı bellek deposu sistemlerinde kullanıcılar optimum ağ ayarlarını bulmakta zorlanıyorlar ve birden fazla bağlantının hızlarını takip etmek de zor olabiliyor. Benzer şekilde, belli bir tip iş akışı için bir ağ yapılandırmasının ince ayarlarını yapmak da rastgele olabiliyor. Örneğin bir ağda yüksek çözünürlüklü görüntü sekansları veya yaratıcı VFX grafikleriyle çalışanların talepleri, sesle çalışanlarınkilerden farklı olabiliyor.

Öte yandan GB Labs her zaman gereken yer ve zamanda güç sağlamak için bellek deposunun performansını otomatik olarak ayarlayan öğrenme algoritmaları kullanıyor. Ancak bu bile tamamen iyi ayarlanmış bir ağ bellek altyapısına bağlı.    

GB Labs ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.