Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Spor Yapımlarında Son Teknolojili Blackbird
Spor Yapımlarında Son Teknolojili Blackbird
24.06.2020 15:00

Spor ve canlı etkinlik yapım uzmanı Whisper, müşterilerinin görüntü yapım verimliliklerini yükseltmek için Blackbird bulut görüntü kurgu platformunu seçti.

David Coulthard, Jake Humphrey ve Sunil Patel ortaklığıyla kurulan Whisper, önde gelen bir yayın yapım şirketi. Portföyünde Formula One, Rugby World Cup, Women’s Six Nations, Paralympics, W Series yarışlar, NFL ve SailGP olan Whisper, eğlence ve spor içeriklerinin yapımlarında uzman.

Çoklu aygıtlara ve platformlara kliplerin, öne çıkarmaların (highlight) ve uzun formda içeriklerin kolayca yaratılmaları için görüntü içeriklerine hızlı erişim sağlayan Blackbird, dünyanın en hızlı ve güçlü profesyonel bulut görüntü kurgu ve yayın platformu. Hızlı, ölçeklendirilebilir ve yüksek kaliteli kurgu araçları ve görüntü çıkışı sunan Blackbird, görüntüyle çalışan her türlü kurumsal düzeyde organizasyona önemli verimlilik avantajları sağlıyor.

Whisper Formula One dahil geniş çeşitlilikte içeriklerin yaratılmasında görüntü yapım etkinliklerini yükseltmek için Blackbird’ü seçti. Yapım ekibi  Blackbird’ün geniş kapsamlı profesyonel araç setini dünya çapında milyonlarca spor hayranına belgeselleri, söyleşileri ve sahne arkası uzun formda içerikleri uzaktan kurgulayıp zenginleştirmek için kullanacak. Yapım ekibi ayrıca  Player kullanarak her yerden içerikleri hızla izleyecek, yorum yapacak ve onaylayacak; böylece içerik gözden geçirme süreci çok hızlanacak.

Blackbird spor, haber, eğlence ve kurumsal sektörlerde farkındalık, erişim ve paraya çevirme konularında avantajlar sunuyor. Müşterileri arasında IMG, Deltatre, Peloton, A+E Networks, Eleven Sports, Liverpool FC, ABD Devlet Bakanlığı ve ABD’de  49 yerel haber istasyonu var.