Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Lectrosonics IFBR1B ve CHSIFBR1B Minyatür IFB Alıcı ve Şarj Sistemi
Lectrosonics IFBR1B ve CHSIFBR1B Minyatür IFB Alıcı ve Şarj Sistemi
24.07.2020 11:15

Lectrosonics yeni minyatür IFB (Interruptible Foldback) Receiver paketi, IFBR1B ile beraberinde CHSIFBR1B Dock Charging System kenetlemeli şarj aygıtını sunuyor. Yeni kuşak alıcı ünitesi, yerini aldığı endüstri standardı IFBR1A alıcının neredeyse yarı ağırlık ve boyutunda olup, eski 9V tipi pil yerine ince bir 3.7V LB-50 şarj edilebilir lityum iyon pil kullanıyor. 

Yeni  IFBR1B mevcut IFBT4 vericilerle tamamen uyumlu olduğu için, var olan Lectrosonics IFB sistemlerine IFBR1B alıcıların kolaylığını ve yeni özelliklerini eklemek hızlı ve basit. Arka ışıklı LCD ve membran butonlarıyla bu yeni alıcının kurulum ayarları ve kullanımı kolay. 10 adet ön ayarı, ön panelden kolayca programlanabiliyor. 

IFBR1B alıcı için beş adet frekans ayar aralığı var:

1. 174-216 MHz arasında kırmızı düğmeli VHF modeli

2. 470-537 MHz aralığında A1

3. 537-614 MHz arası B1

4. 614-692 MHz aralığında C1

5. Kuzey Amerika için siyah düğmeli 941-960 MHz modeli

Ünitenin altındaki USB jakı yoluyla sahada IFBR1B’ye gelecekte aygıt yazılımı güncellemeleri kurulabiliyor. IFBR1B standart olarak hafiflik ve kolay yerleştirme için bir kemer mandalıyla birlikte teslim ediliyor. Opsiyonel bir kelepçe tarzı kemer mandalı (IFBR1BBCSL) da var ve iki küçük vidayla kolayca takılabiliyor. 

Sisteme eşlik eden yeni kenetlenen şarj sistemi CHSIFBR1B, herhangi bir kombinasyonda dört adede kadar alıcıyı veya dört pili şarj edebilecek kapasitede. Kenetlemeli şarj aygıtı dört adede kadar bir arada gruplandırılabiliyor, tek bir güç kaynağından enerji alarak istenen kombinasyonda on altı adede kadar üniteyi veya 16 pili doldurabiliyor. 

Lectrosonics satış ve pazarlama Başkan Yardımcısı Karl Winkler açıkladı: “IFBR1A’nın başarılı yıllarının ardından Lectrosonics şimdi de kenetlenen şarj yetenekli ve ek kolaylıklara sahip, daha küçük bir ünite istemekte olan değerli müşterilerimizden gelen girdilere yanıt veriyor. Bu gereksinimleri karşılamak için yeni IFBR1B alıcımızı duyurmaktan çok memnunuz.


Ürün IFBR1B ve CHSIFBR1B Minyatür IFB Alıcı ve Şarj Sistemi
Marka Lectrosonics
Firma Radikal Elektronik
Telefon 0212 259 79 71
Web www.radikaltr.com