Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Vaxis Storm 3000 Kablosuz Kiti
Vaxis Storm 3000 Kablosuz Kiti
24.07.2020 11:27

Vaxis Storm 3000, 3G SDI/HDMI HD video sinyallerini, sıkıştırma olmadan ve sıfır gecikme ile 1km’ye kadar “brodcast” kalitesinde mesafelerde iletebilir.

Kablosuz video iletim sistemleri, herhangi bir prodüksiyonun önemli bir parçasıdır. Vaxis Storm 3000, şirketin en yeni amiral gemisi kablosuz iletim paketidir ve büyük mesafelerde kablosuz video sinyalleri göndermesi ve alması gereken herkesi hedeflemektedir.

STORM 3000

Vaxis Storm 3000 kablosuz HDMI/SDI iletim paketi, sıfır gecikme ile SDI veya HDMI aracılığıyla sıkıştırılmamış bir HD video sinyali gönderebilir. Pakette bir verici ve bir alıcı bulunur ve her ikisinde de 3G/HD SDI arayüzü ve HDMI (1.3) arayüzü bulunur. Storm 3000, 3000 ft’den daha uzun bir mesafede 525i, 625i, 720p ve 1080p (60P’ye kadar) sinyaller iletebilir ve alabilir. Hem SDI hem de HDMI’nın geçerli video girişleri varsa, sistem 3G SDI girişini öncelikli olarak alacaktır .

Storm 3000, AES 128 şifrelemesini kullanır. Bu, özellikle her görüşün gizli tutulması ve meraklı gözlerden uzak tutulması gereken daha büyük prodüksiyonlar için kullanışlıdır, ancak solo operatörler veya küçük prodüksiyonlar için muhtemelen endişeleneceğiniz bir şey değildir.

Vaxis Storm 3000 TX ve RX’in ikisi de bir SDI döngüsüne sahiptir, böylece aynı cihazdan bir monitör bağlamak istiyorsanız yapabilirsiniz. 

Verici iki çıkarılabilir “Kılıç” anteni kullanır ve alıcı, muhafazaya yerleştirilmiş beş anten kullanır. Antenler, diğer çoğu kablosuz cihazda kullanılan tipten daha çok bir drone’dan pervanelere benziyor. Bu tasarımın arkasındaki neden, antenlerin yansımalardan dBi kaybını azaltmasına yardımcı olmasıdır, çünkü dalgalar yüzeyleri yansıttığında polarizasyon değişmez. “Kılıç” antenlerin içinde Vaxis’e göre sinyal gücünü artıran seramik plakalar vardır. Bu “Kılıç” tasarımına Vaxis öncülük etti ve şimdi Movcam ve Kinefinity gibi birçok şirket bunu kullanıyor. Ayrıca çok esnek olacak şekilde tasarlanmıştır ve kırılmadan onları bükebilirsiniz. Storm sistemi 5.1-5.9 GHz frekans bandında çalışır ve ISM bandını değiştirmek için yapılandırılmış olabilir, böylece farklı küresel bölgelerde çalışması için lisanslar verilebilir. Kablosuz cihazlar için sertifika almak, özellikle Japonya, Tayvan ve Kore başta olmak üzere dünyanın bazı ülkelerinde zor olabilir. Storm sistemi hem FCC hem de CE onayına sahiptir ve dünyanın birçok yerinde kullanılabilir.

Verici ve alıcının önünde OLED ekranlı ve kontrol panelli bir kontrol paneli bulunur. En fazla 10 uygulanabilir frekans kanalı seçilebilir. OLED ekranında kablosuz güç durumu, sıcaklık, video durumu ve alıcı RSSI göstergelerini görebilirsiniz. Storm 3000, aynı anda ve aynı yerde çalışan 10 adede kadar kablosuz iletim takımını kullanmanızı sağlar (Farklı görüntüleri iletmek için Çok Noktadan Çok Noktaya). Ürün yazılımını yükseltmek için bir USB girişi de vardır. Storm 3000’in bir başka güzel özelliği de ARRI, RED, Canon, Panasonic ve Sony kameralar için meta veri, zaman kodu ve çalıştırma/durdurma kontrolünü desteklemesidir.

Güç Verme

Sony NP-F970 pile sahip Storm 500+ üzerindeki vericinin aksine, Storm 3000’in pili yok. Yalnızca 6.5-16.8V DC 2 pinli dişi LEMO girişi ile çalıştırılabilir. Kamera veya güç çıkışı sağlayabilecek bir pil kullanmıyorsanız, TX’nin kullanımını zor bulacaksınız. TX için isteğe bağlı bir Sony pili müşteri tarafından gönderilmeden önce talep edilebilir.

Alıcıda yerleşik bir V kilidi veya Anton Bauer Gold Mount pil yuvası vardır (hangisini seçtiğinize bağlı olarak). Alıcının kompakt yapısı, Hawkwoods Mini V-Lok gibi küçük boyutlu piller kullanmasına izin verir. Ayrıca 6.5-16.8V DC 2 pinli dişi LEMO girişine sahiptir. Storm 3000 vericisi <6.5W güç çekiyor ve Storm 3000 RX <6W çekiyor.

Vaxis Storm 3000’in güzel yanı, GM-Cine’nin standart olarak 2x LEMO 2 pin erkek – D-Tipi dönüşüm kabloları vermesidir. Bu kabloları isteğe bağlı ekstralar olarak satın almak zorunda kalmamak hoş bir dokunuş ve para tasarrufu sağlar. Ayrıca, kablosuz paketinize güç sağlamak için bu kabloları başka bir şirketten alıp denemeniz gerekmediği anlamına gelir.


Ürün Storm 3000 Kablosuz Kiti
Marka Vaxis
Firma Baran Bilişim
Telefon 0212 343 13 68
Web www.baranbilisim.com.tr