Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Aviwest PRO3 Series Birleşik Hücresel Ağlar üzerinden HEVC Kodlayıcı
Aviwest PRO3 Series Birleşik Hücresel Ağlar üzerinden HEVC Kodlayıcı
26.07.2020 11:33

PRO3 Series, dünyanın her yerinden görüntü katkı performansı arayan canlı görüntü yapımcıları ve haber toplama profesyonelleri için tasarlanan üst düzey bir görüntü kodlayıcı ve vericileri çözümü. 

PRO3 Series geniş profesyonel ses ve görüntü arabirimleri setiyle düşük uçtan uca gecikme (0.5 saniyeye kadar) ve az veri kullanımıyla üstün görüntü kalitesi sunarak en iyi ve son teknolojili H.265/HEVC kodlayıcı donanımını destekliyor. Kurulu altyapılarla uyumluluk için yaygın kullanılan H.264/AVC görüntü formatı da destekleniyor. 

PRO3 Series yüksek verimli, patentli özel anten gruplu 8 adet dünya çapında uyumlu, gömülü hücresel 3G/4G-LTE modem içeriyor. Ünite bir donanım yükseltme yoluyla 5G ağlara da hazır. Ayrıca kritik ortamlarda sinyal iletimini güçlendirmek için uzaktan Aviwest’in QUAD Antenna harici antenlerine de bağlanabiliyor. LAN/WAN, BGAN, GX veya Ka Band uydu üzerinden görüntü akışı için dahili Wi-Fi ve Dual Band Ethernet gibi ek bağlantılar da destekleniyor.

Çok yönlü ve az enerji tüketen (harici bile 4 saate kadar) PRO3 Series, üstün performans ve resim kalitesiyle güçlü ve güvenilir çözüm ihtiyacı duyan, hareket halinde çalışan profesyoneller için ideal bir yardımcı. 

Kolay

PRO3 Series kolay kullanım düşünülerek tasarlandı; sezgisel tasarım sayesinde canlı görüntüler iki kez ekrana dokunarak yayınlanabiliyor.

Çok yönlü

Küçük boyutlu, sağlam bir kasa içerisindeki PRO3 Series profesyonel kameraların üzerine doğrudan montaj için standart V-Mount veya Gold Mount plaka sunuyor, ama akıllı tasarımlı, küçük boy sırt çantası da beraberinde teslim ediliyor. 

Yüksek performans

Kompakt tasarımlı kasasında son teknoloji H.265/HEVC kodlayıcı donanımını barındıran PRO3 Series, profesyonellere kesintisiz yüksek kaliteli canlı görüntü toplama ve etkinlik yayınlama imkanı veriyor.

Her ağ koşulundan iletim

Aviwest’in Emmy ödüllü SST protokolü, akıllı bir IP bağlantı birleştirme yığını ve güçlü görüntü toplama ağ protokollerinden yararlanan PRO3 Series, kestirilemeyen ve denetimsiz ağ koşullarında bile dünyanın her yerinden görüntü yayını yapmak için de kullanılabiliyor. 

Canlı ve otomatik kayıt

BGAN, GX, Ka Band gibi 3G/4G-LTE, Ethernet ve uydu ağları içeren birleşik IP ağları üzerinden üstün kalitede canlı görüntü yayını yapılabiliyor. Otomatik kayıt özelliğinden de yararlanılarak bu yayın aynı anda canlı olarak, takılıp çıkarılabilen SD karta farklı çözünürlük ve bit hızıyla kaydedilerek en uygun ve sabit görüntü kalitesi garantileniyor.

Kayıt ve aşamalı iletim

SD karta yayın kalitesinde görüntü kaydedilirken ileriye yönelik aşamalı olarak dosya iletilerek zaman kazanılabiliyor. Bu aşamalı yaklaşım hızlı ve hatasız görüntü dağıtımı sağlıyor. 

Veri hotspot

Vericinin bir araya getirilmiş ağ bağlantılarından yararlanılarak her yerde yüksek hızlı internet bağlantısından yararlanmak için ünite bir mobil yönlendirici olarak kullanılacak şekilde ayarlanabiliyor. 

Aviwest ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 222 80 50 numaralı telefondan Momento Medya’yı arayabilirsiniz.