Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Üç Evertz Ürünü Testlerin Ardından SMPTE, NMOS Etiketlerini Aldı
Üç Evertz Ürünü Testlerin Ardından SMPTE, NMOS Etiketlerini Aldı
26.07.2020 11:49

Dünya çapında bugün beş yüzden fazla Software Defined Video Network (SDVN) çözümü kurulu Evertz, yazılım tanımlı ürünlerinden üçü için üçüncü tur SMPTE ST 2110 ve NMOS/TR1001 uygunluk testlerinin ardından SDVN (yazılım tanımlı görüntü ağı) çözümlerindeki liderliğini pekiştirdi. 

SCORPION akıllı medya işleme platformu, 670IPG sanal medya işleme platformu ve MAGNUM birleşik denetim sistemi, Task Force on Networked Media (JT-NM) tarafından yönetilen testlerden sonra bu ayrıcalığa hak kazandılar. Testler en üst düzey organizasyonlar EBU, CBC, IRT ve BBC R&D tarafından geliştirilen ve yönetilen test planlarına göre gerçekleştirildi ve tamamlandı.

Zorlu testler sayesinde medya kuruluşları, yayıncılar, servis sağlayıcılar ve diğer Evertz müşterileri bu ürünlerin bir IP medya ağı içerisindeki birden fazla satıcı firmadan oluşturulmuş bir ortamda çalışacaklarından emin olabiliyorlar. 

SCORPION ve 670IPG platformlarında belgelenen zorlu testler, ürünlerin belli SMPTE standartlarına ve AMWA NMOS teknik şartnamelerine uygunluğunu gösteriyor. Gerekli test ölçütlerini karşılamanın sonucunda ürünler SMPTE ST 2110 ve NMOS TR-1001-1 test onay etiketleriyle onurlandırıldılar. 

Evertz ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 549 99 92 numaralı telefondan Aviteng’i arayabilirsiniz.