Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Marshall Electronics CV346 Kamerada İnternet Akış Yetenekleri
Marshall Electronics CV346 Kamerada İnternet Akış Yetenekleri
26.07.2020 14:32

Leading Edge Multimedia Kurucu CEO’su David Anderson spor etkinlikleri, konserler, iş konferansları, ibadethane uygulamalarını ve müşterilerinin çeşitli gereksinimleri için daha fazlasını kaydetmek ve internette canlı akışını yayınlamak için son teknolojili ve uygun maliyetli yapım donanımından yararlanıyor. Anderson üstün görüntü kaliteli ve güvenilir internet akış yetenekli, son derece küçük, kolay taşınabilen bir kamera arıyordu ve aradığının Marshall Electronics’in CV346 küçük boy HD kamera olduğunu gördü. 

Anderson, Marshall kameraları ilk olarak dört yıl kadar önce sektörden bir arkadaşından öğrendi ve o zamandan beri Marshall kullanıyor. “Bugünkü koşullar çok sayıda uygulama için çeşitli yerlerden yapımların canlı internet akışlarını başarıyla yapabilmenin önemini vurguluyor. Marshall tam isteneni sunuyor çünkü hem çok küçükler hem de görüntü kaliteleri çok daha büyük ve pahalı kameralara denk. Marshall kameralar o kadar iyi görüntü veriyor ki, eğitimsiz bir gözün son derece pahalı, büyük formatlı yayın kameralarla bir Marshall kamera arasındaki farkı görebilmesi çok zor.

Marshall CV346 HD kamera küçük yapısında performans, esneklik ve değer sunuyor. Yeni kuşak 2.5 Megapiksel, ½.8 inç sensörlü CV346, son derece canlı, net, 60/59/50 fps kare hızlarında 1920x1080p’ye kadar, 60/59/50 fps kare hızlarında 1280x720p ve binişmeli 1920x1080i progresif Full HD  görüntü sunuyor. CV346 kameranın arka panelinde büyük boy bir BNC (3G/HDSDI) ve HDMI çıkış bağlantısı ve enerji, denetim, stereo ses (tüm çıkışlar üzerinde gömülü) girişi için kilitli giriş-çıkış bağlantısı var. CV346 kameranın CS lens yuvası ultra genişten telefotoya kadar çok çeşitli prime ve varifocal lens seçenekleri sunuyor.

Anderson’ın yakında yoğun Marshall kullandığı bir başka proje, The World Women’s Wholeness Summit (3W Summit) oldu. “Dünya Kadın Sağlığı Zirvesinde yetmişten fazla sosyal, kültürel ve ekonomik lider kadınların kişisel gelişimi ve sağlığı üzerinde durdular. Sohbet programı tipindeki büyük ölçekli yapımda kullanılan altı kameradan beşi Marshall idi. Çekimler Vimeo ve Facebook yoluyla yayınlandı ve çok başarılı oldu. CV346 ondan istediğimiz her şeyi yaptı.

CV346 ayrıntılı çekimler yakalarken çok yönlülük ve kolaylıktan ödün vermeden çok iyi görüş açısı perspektifini koruyor. Uzaktan cihaz ve resim ayarlarının komutları, RS485 (Visca) veya kilitli bağlantı kablosu üzerindeki OSD menü joystick yoluyla ulaştırılıyor. Renk (kırmızı/mavi), beyaz denge, pozlama, kazanç kontrolü, pedestal, beyaz klip, gamma gibi birçok resim ayarı belli bir mesafeden yapılabiliyor. 

 Marshall Electronics ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 274 69 10 numaralı telefondan Mavi İletişim’i arayabilirsiniz.