Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Martin MAC Aura PXL LED Yaygın Işık
Martin MAC Aura PXL LED Yaygın Işık
26.07.2020 10:28

Ses, görüntü, aydınlatma ve denetim sistemlerinde dünyanın en önde gelen firmalarından HARMAN Professional Solutions, hem ana ışık demeti hem de Aura arka ışığı ayrı ayrı piksel denetimli endüstrinin ilk ışık kaynağı Martin MAC Aura PXL LED yaygın ışığı sunuyor.

Parlak, titizlikle kalibrasyonu yapılmış RGBW sistemi, çok hızlı renk miksi ve kusursuz piksel eşleştirmeli Martin MAC Aura PXL, hem kiralama firmaları için uzun ömürlü bir kaynak, hem de aydınlatma tasarımcıları için güçlü bir yaratıcı araç. MAC Aura PXL popüler MAC Aura ile başlayan eşsiz LED arka ışık yaklaşımını, yeni olanaklar getiren zenginleştirilmiş özelliklerle genişletiyor. 

HARMAN Professional Solutions Sahne Aydınlatma Ürünleri Müdürü Markus Klüsener aktardı: “MAC Aura ürün serisinin yeni kuşağı MAC Aura PXL, aydınlatma tasarımcılarının talep ettiği önemli yeni özellikler sunuyor. Sadece 19 ana ışık demetinin pikselleri değil, 141 Aura arka ışık piksellerine kadar her bir piksel üzerinde DMX, ArtNet, sACN, ama en önemlisi ve kolayı bizim P3 protokolümüz yoluyla denetim sağlayan MAC Aura PXL, aydınlatma tasarımcılarına daha önce hiç görülmemiş efektler yaratma ve pikselleri görüntüye kolayca eşleştirme olanağı veriyor. Güçlü çıkışı, azaltılan ağırlık be boyutuyla bu ışık kaynağı her türlü kiralama şirketinin demirbaşı için güçlü bir katkı.

13.000 lümen çıkış kapasiteli bir RGBW LED sistemine sahip MAC Aura PXL, çok güçlü bir ışık kaynağı. Hassas bir şekilde kalibre edilen LED’ler zengin, doygun renkler, incelikli pastel tonlar, hızlı renk miksi ve zaman geçtikçe çok az renk kaybı sağlıyor. MAC Aura PXL’in hassas, sessiz 1:8 zoom’u, geniş yaygın kapsamlı ışıktan dar ve yüksek yoğunluklu 5 derece ışık demetine kadar gidiyor. Sinema ve televizyonda kullanılan deklanşör hızlarıyla uyumlu hızlı LED yenileme hızları, şeritsiz ve kırpışmasız çalışarak kamera üzerinde mükemmel performans gösteriyor.

Ayrı ayrı piksel denetimli ilk Martin yaygın ışığı olarak MAC Aura PXL aydınlatma tasarımcıları için tamamen yeni yaratıcı olanakları açığa çıkarıyor. Işık demetini oluşturan 19 piksel ayrı ayrı programlanabiliyor veya P3 sistemi içerisinde bir görüntü elemanı olarak kolaylıkla kullanılabiliyor. Zenginleştirilen Aura arka ışık ayrı ayrı denetlenebilen 141 LED’iyle Martin’in gözlere cazip gelen efektlerini daha önce mümkün olmayan büyüleyici animasyonlu efektlerle daha ileri bir düzeye taşıyor. 

Tek bir Ethercon veri bağlantısı, P3, ArtNet ve sACN gibi tüm modern protokolleri desteklerken, 5 bacaklı bir DMX bağlantısı evrensel uyumluluğu garantiliyor. Hataya karşı güvenli röleli dahili bir Ethernet anahtarı sayesinde ışık kaynağı diğer ışıkları etkilemeden kapatılıp açılabiliyor. Sadece 15 kilogram ağırlığında ve az yer kaplayan MAC Aura PXL, açık yayın tırlarında az yer kaplıyor, nakliyesi ve donatımı kolay. 

HARMAN Martin ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 312 24 24 numaralı telefondan Ertekin Elektronik’i arayabilirsiniz.