Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > İsviçre’de Kaltura ile Çok Dilli Bulut TV Hizmeti
İsviçre’de Kaltura ile Çok Dilli Bulut TV Hizmeti
26.07.2020 10:32

İsviçre’nin ulusal yayın kurumu ve ülkenin en büyük medya kuruluşu SRG SSR, Play Suisse adlı yeni çok dilli bulut TV hizmetini kurmak için temel olarak Kaltura TV Platform’u seçti. 

SRG SSR, içeriklerinin online erişimini şu anki mevcut 3.8 milyon evden oluşan yayın izleyici kitlesinin ötesine genişletmeye istekli. 2020 yılında SRG SSR için stratejik bir öncelik, İsviçreli izleyici kitlesine altyazı ve seslendirme yoluyla birçok dilde ve geniş çeşitlilikte içerik sunacak bir internette isteğe bağlı görüntü (video-on-demand) akış hizmeti geliştirmek. 

Play Suisse, internet bağlantılı televizyonlar, akıllı telefonlar ve tabletler gibi çeşitli aygıtlar üzerinde izleyicilere İsviçre Almancası, Fransızca, İtalyanca ve Romanşça dillerinde içerik yayınlayacak. 

SRG SSR orijinal yapımlarla ve lisanslı içeriklerle İsviçre’nin en geniş program kataloğunu sunuyor. Bunun sonucu olarak, yeni bulut TV hizmetiyle izleyicileri hem çok çeşitli isteğe bağlı SRG SSR programlarına hem de başka kuruluşların popüler içeriklerine erişmenin keyfini yaşayacaklar. SRG SSR yeni hizmetinin omurgası olarak Kaltura TV Platform’u kullanacak. 

Bu yeni proje Kaltura’nın SRG SSR ile mevcut işbirliğini genişletiyor. Kaltura 2016 yılından bu yana SRG SSR’nin 1980’lerde teletekstin çıkışına kadar eskiye giden dijital yenilikçiliklere öncülük mirasına sahip alt firması Swiss-TXT ile teknoloji çözüm ortağı. 

Yeni hizmet kurumun özel gereksinimlerini karşılayacak gelişmiş yeteneklere sahip olacak. Örneğin Kaltura Operator Console sayesinde SRG SSR, izlenebilen, takip edilebilen, gerektikçe geliştirilebilen iş akışlarıyla dev içerik kataloğunu, üstverileri, çok dilli tercümeleri ve yazıları yönetebilecek.