Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > “Koşmaya Devam”
“Koşmaya Devam”
26.07.2020 10:51

Steadicam ve kamera hareketi alanlarında eğitim almış Sinema Görüntü Yönetmeni Michael Shu, konu etkileyici bir çekim yapmak olunca bir okul çocuğu gibi heyecanlanıyor. 

Parkur sporunda amaç koşmaya devam etmektir, hiçbir şey için durmazsınız; bir noktadan diğerine mümkün olan en hızlı ve verimli yolla varmak için bir yarıştır. Sporcular sanatlarını ortaya koyarken çevik hareketlerini yakalamakla uğraşan filmcileri düşünün. Herhangi bir donanım hatası, hedeflerini yakalamak için sahip oldukları kısacık zaman şansını kaybetmeleri anlamına geliyor.

Anton/Bauer’in yeni Titon pilinin güvenilirliğini ve çalışma süresini parkur sporlu bir reklam çekiminden daha iyi ne test edebilir? Profesyonel parkur sporcusu ve Hollywood dublörü Angelos Poulis’in Kaliforniya’nın ünlü Venice plajındaki koşusunu, Michael Shu Titon V90 V-Mount pilli hafif Sony FS5 kamerası ile çekti.

Titon pilin dört saati geçen çalışma süresi ve Wooden Camera FS5 Pro Accessory Kit takılı kamerasıyla Michael serbest koşucu Angelos kadar uzun koşacağını biliyordu ama onu yakalamak ayrı bir zorluktu. Yedek pil, akıllı USB ve P-TAP portları da olan çözüme Michael aksiyonu kolayca takip etmek için bir SmallHD monitör ekledi, böylece yönetmen ve müşteriler de kumsal boyunca koşmak zorunda kalmadılar. Donatımını bir Teradek Serv Pro tamamladı ve doğrudan kamerasından çekimlerin akışını iPad’lerine yapmasını sağladı.

Michael yorum yaptı: “Pile hafifçe dokunarak LCD ekranda kalan çalışma süresini görebiliyordum ve hep çok zaman vardı. Angelos ondan defalarca koşmasını istemediğim için memnundu ve günün sonunda pilde hala iPhone’umu şarj edecek kadar enerji vardı.

Anton/Bauer ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.