Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Görüntü Toplama ve Uzaktan Yapım için Aviwest RACK HEVC Kodlayıcılar
Görüntü Toplama ve Uzaktan Yapım için Aviwest RACK HEVC Kodlayıcılar
26.07.2020 11:22

RACK Series, görüntü toplama uygulamaları ve çok kameralı uzaktan veya tesis içi dahil alan darlığı yaşanan canlı yapımlar için tasarlanan bir görüntü kodlayıcı serisi.

Sabit yerlerde doğrudan kablolu IP üzerinde bağlanarak kurulan RACK Series, uydu ve fibere göre uygun maliyetli bir alternatif sunuyor. RACK Series van veya tırlarda tavana monte edilen Aviwest QUAD CellLink aktif 3G/4G çoklu antenlere ve/veya Ka uydu vericiye bağlı olarak kestirilemeyen ve denetimsiz ağ koşullarında bile dünyanın her yerinden görüntü yayını yapmak için de kullanılabiliyor. 

Kullanıcı dostu sezgisel dokunmatik ekrana sahip ünite, yüksek hızlı internet bağlantısı için veri hotspot, canlı, kayıt, canlı ve kayıt, dosya iletme şeklindeki çalışma modlarını destekliyor. 

RACK Series sınıfının en iyisi bir HD H.265/HEVC kodlayıcının yanı sıra görüntü kalitesinden ödün vermemek için 1 saniyeden kısa gecikmeyle düşük bit hızlarına erişmek için H.264/AVC kodlayıcı da içeriyor. İki kez ödül kazanan SST teknolojisine (Safe Streams Transport) sahip RACK Series, bağlantılar eklenirken ve çıkarılırken bile canlı bir yayını durdurmak gerekmeden kullanıma uygun tüm bant genişliklerini toplayan akıllı bir IP birleştirme yığını sayesinde her türlü ağ üzerinde ultra güvenilir iletim sunuyor. 

Kolay

RACK Series kolay kullanım düşünülerek tasarlandı; sezgisel tasarım sayesinde canlı görüntüler iki kez ekrana dokunarak yayınlanabiliyor.

Çok yönlü

1U yarım kabin yer kaplayan ürün, maliyet ve alan gereksinimlerini azaltıyor. Özel montaj kitiyle1U rafa bir veya iki ünite kurulabiliyor. 

Yüksek performans

Kompakt tasarımlı kasasında son teknoloji H.265/HEVC kodlayıcı donanımını barındıran RACK Series, profesyonellere kesintisiz yüksek kaliteli canlı görüntü toplama ve etkinlik yayınlama imkanı veriyor.

Canlı ve otomatik kayıt

BGAN, GX, Ka Band gibi 3G/4G-LTE, Ethernet ve uydu ağları içeren birleşik IP ağları üzerinden üstün kalitede canlı görüntü yayını yapılabiliyor. Otomatik kayıt özelliğinden de yararlanılarak bu yayın aynı anda canlı olarak, takılıp çıkarılabilen SD karta farklı çözünürlük ve bit hızıyla kaydedilerek en uygun ve sabit görüntü kalitesi garantileniyor.

Kayıt ve aşamalı iletim

SD karta yayın kalitesinde görüntü kaydedilirken ileriye yönelik aşamalı olarak dosya iletilerek zaman kazanılabiliyor. Bu aşamalı yaklaşım hızlı ve hatasız görüntü dağıtımı sağlıyor. 

Veri hotspot

Vericinin bir araya getirilmiş ağ bağlantılarından yararlanılarak her yerde yüksek hızlı internet bağlantısından yararlanmak için ünite bir mobil yönlendirici olarak kullanılacak şekilde ayarlanabiliyor. 

Aviwest ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 222 80 50 numaralı telefondan Momento Medya’yı arayabilirsiniz.