Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > YoloBox Canlı Yayın Cihazı
YoloBox Canlı Yayın Cihazı
19.09.2020 12:44

YoloBox canlı yayın cihazı; DSLR, profesyonel kameralar, aksiyon kameraları ve drone’lar gibi birçok kamerayı kullanarak Facebook, YouTube, Twitch ve diğer platformlarda canlı video akışı gerçekleştirmek için kuruluşlar ve bireyler için akıllı, kullanımı kolay ve uygun fiyatlı bir çözümdür.

YoloLiv’den YoloBox taşınabilir canlı akış stüdyosu, bir encoder, switcher, monitör ve kaydediciye sahip hepsi bir arada akıllı çoklu kamera canlı akış cihazıdır. Canlı akıştan Facebook, YouTube ve daha fazlasına kurulum kolaydır. YoloBox, benzeri görülmemiş ölçek ve etkinliklerle canlı yayın etkinliklerine başlamanıza yardımcı olur.

Dokunmatik Ekran Canlı Prodüksiyon

Encoder, switcher, monitör ve tek bir ünitede yerleşik kayıt ile YoloBox, Full HD canlı akış, çoklu kamera üretimi, resim İçinde resim, filigranlar ve daha fazlasını yapmanıza izin veren bir stüdyo ve oyun cihazıdır.

Uygunluk

YoloBox, DSLR, Drone, DV, GoPro, USB kamera, Apple cihazı, Android cihazı veya SD kartı gibi herhangi bir kaynaktan medya içeriği alabilir.

Çapraz Platform Akışı

YoloBox, büyük platformlarla sorunsuz bir şekilde bütünleşir. Canlı etkinliğinizi aynı anda üç hedefe aktarabilirsiniz. Facebook, Youtube, TwiLive (Twitter) ve daha fazlası ile uyumludur. Çoklu kamera çekim özelliği ile aynı anda beş video kaynağına kadar geçiş yapabilirsiniz.

  1. YoloBox, kameralar, GoPro, drone, yerel kütüphane vb. dahil olmak üzere birçok kaynaktan video alabilir.
  2. YoloBox, Wifi, Ethernet ve 4G aracılığıyla videoyu buluta çeşitli yollarla sunar.
  3. Facebook, YouTube ve Periscope gibi çapraz kanallarda görüntülemenizi artırın.

YoloBox canlı yayın cihazı hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 320 97 77 numaralı telefondan Provideo’yu arayabilirsiniz.