Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > MultiDyne C64A-1 64 Kanallı MADI Ses Monitörü
MultiDyne C64A-1 64 Kanallı MADI Ses Monitörü
19.09.2020 13:42

C64A-1, 75 Ohm BNC konektör üzerinde bir MADI sinyalinden 64 adet ses kanalının tamamının görsel ve işitsel olarak takip edilmesini sağlayan, küçük ve hafif bir 1 RU boyutlu, 64 kanallı bir MADI ses izleme sistemi. 

Ön panelde yer alan geniş bir vakum floresan ekran, bir bakışta bilgi için 64 çubuk grafikli VU metreler sağlıyor. Böylece operatör bir defada 64 kanalın tamamındaki ses varlığını görebiliyor. Kanal seçim göstergeli daha geniş ek bir çubuk grafik de seçilen kanalları izlemek için mevcut. Bu seçilen kanallar da duyulup anlaşılabilir ses sinyali sağlamak için bir Class D yükselteç tarafından desteklenen C64A-1 dahili hoparlörlere yönlendiriliyor.

Sadelik düşünülerek tasarlanan C64A-1 monitörün sezgisel kullanıcı arayüzü, takip edilmesi gereken sinyallere ve bilgilere kolay erişime imkân veriyor. Basıldığında sesi kesen iki adet yüksek kaliteli, askeri spektrumda döner milli kodlayıcı, kanal/mod seçimi ve ses yükseklik kontrolü için kullanılıyor. Kulaklıklar gerektiğinde yine ön panelde yer alan ¼ inç jak kullanılabiliyor. Bir kulaklık-mikrofon headset takıldığında C64A-1bunu algılıyor ve dahili hoparlörlerinin seslerini otomatik olarak kesiyor. 

Saati yeniden ayarlanan bir çıkış sağlanırken, arka paneldeki BNC’ye tek bir 64 kanallı MADI sinyali bağlanabiliyor. İki adet 3 bacaklı terminal blok konektör de bir stereo monitör çıkışı sağlıyor. Bu monitör çıkışı, dahili hoparlörler üzerinde izlenmekte olan sinyali takip ediyor. GPI konektörü üzerine bir atlama bağlantısı (jumper) yerleştirilerek, ön paneldeki ses yükseklik kontrolü de monitör çıkışını denetlemek için kullanılabiliyor.

Arka paneldeki bir Ethernet portu operatörün ücretsiz openGear kontrol panel yazılım uygulamasını kullanarak üniteye bağlanmasına imkân veriyor. Bu benzersiz özellik gelecekte yazılım yükseltmeleri ve sesi istendiği gibi ayarlamak için çok hoş 4 bantlı ekolayzıra erişim sağlıyor. 

C64A-1, üniteye dahil harici bir güç kaynağıyla çalışıyor. Opsiyonel bir yedek güç kaynağının istenebileceği uygulamalar için ikinci bir güç giriş konektörü de var.  

MultiDyne ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 425 99 66 numaralı telefondan Ateksis’i arayabilirsiniz.