Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Bulut Tabanlı TVU Producer İçin Ses Miksi Özelliği
Bulut Tabanlı TVU Producer İçin Ses Miksi Özelliği
19.09.2020 13:44

TVU Networks, popüler bulut tabanlı TVU Producer çok kameralı bulut yapım çözümüne ses miks paneli özelliği ekledi. TVU Producer ile hem yeni hem de deneyimli görüntü yapımcıları yapım kamerası olarak akıllı telefon kullanırken bile uzaktan sıfır gecikmeyle çok kameralı canlı etkinliklerin prodüksiyonlarını gerçekleştirebiliyorlar. 

TVU Producer’ın Audio Mixer Panel özelliği, TVU Producer’a tanıdık miks yetenekleri ekliyor. Operatörler sade, tarayıcı tabanlı bir kullanıcı arayüzü ile evlerinden tüm ses sinyallerinin eksiksiz denetimini gerçekleştirebiliyorlar. Audio Mixer Panel, dokunmatik ekranlı tablet bilgisayarlarla dokunarak kullanılabiliyor. Çözüm, TVU’nun patentli zaman senkronizasyon teknolojisiyle prodüksiyon komutlarını sıfır gecikmeyle çalıştırıyor ve ses ile görüntü arasında mükemmel senkronizasyon sağlarken, ekipler kendi yerlerinden uzaktan ve güvenle çalışabiliyorlar. 

TVU Producer canlı spor, canlı haber, kurumsal iletişim yapımı, konserler gibi geniş çeşitlilikte uygulamalar için yaygın kullanılıyor. Donanım, yazılım veya eğitim gerektirmeden sosyal medya kanallarına, web sitelerine ve web akış platformlarına yapım ve akış; geleneksel SDI altyapılarına dağıtım sağlıyor. Bu hizmet sayesinde medya kuruluşları pandemi sırasında içerik hazırlayabilirken, yapım ekiplerini güvende tutabiliyorlar. Büyük televizyon istasyonları etkinlik yapım ekipleri tesislerinden uzaklaşınca TVU Producer’ı yedek bir yapım çözümü olarak kullanıyorlar. 

TVU Producer her türlü standart IP görüntü kaynağını (HTTP, HLS, RTMP, RTP, RTSP, UDP, vb.) ve herhangi bir IP kodlayıcı veya TVU verici yoluyla SDI sinyali kabul ediyor. TVU Anywhere uygulaması yoluyla herhangi bir mobil aygıtı kamera olarak kullanabiliyor. TVU Producer sayesinde herkes evinden, donanım gerekmeden tamamen profesyonel canlı görüntü prodüksiyonu yapabiliyor.

TVU Networks ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 363 04 04 numaralı telefondan Alen Elektronik’i arayabilirsiniz.