Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Al Arabiya Covid-19 Sırasında Haber Yayını İçin TVU Anywhere Kullanıyor
Al Arabiya Covid-19 Sırasında Haber Yayını İçin TVU Anywhere Kullanıyor
19.09.2020 13:47

Al Arabiya Orta Doğu’nun en önemli haber kaynaklarından birisi. Acil haberler, siyaset, iş, film, fikir ve yaşam tarzı konularında 24 saat yayın yapan bir dijital haber platformu. Bölgede muhabirleri olan ve genel merkezi Dubai’de yer alan Al Arabiya, beş kıtadaki izleyicilere Arap dünyasının küresel bir görüntüsünü sunuyor.

Covid-19 salgınından önce Al Arabiya çeşitli ülkelerde TVU One Pack’ler kullanıyordu. Virüs küresel çapta, özellikle de Orta Doğu’da yayılmaya başlayınca, Al Arabiya izleyicilerin ilgisini korumak için haber yayını yapmaya devam etmenin bir yolunu bulmak zorunda kaldı, ama katı karantina ve seyahat kısıtlamaları altında.

Çözüm

Al Arabiya salgın sırasında haber yayınları için TVU Anywhere mobil uygulamasını yoğun olarak kullanmaya başladı, çünkü kullanımı son derece kolaydı. Pandemi süresince dünya çapında yayınlarını genişletti de. Çeşitli yerlerden ortalama yirmi muhabir karantina kurallarını çiğnemeden ve güvenliklerini riske atmadan günlük haberleri ulaştırmak için TVU Anywhere kullanıyor. TVU Anywhere ile kameramanı veya diğer donanımı gizlemeye de gerek kalmıyor.

Avantajlar

Al Arabiya Uydu Masası Müdürü Ola AlKilani şunları söyledi: “Düşük bant genişliğine ve kötü internet bağlantısına rağmen TVU Anywhere mükemmel kaliteye sahip; diğer yazılımlardaki gibi donma veya pikselleşme hiç yaşamadık. Uygulamanın kullanımı teknik olarak kolay. Yeni bir kullanıcı eklemek en fazla bir dakika sürüyor. TVU Anywhere neredeyse hiç görüntü gecikmesi yaratmıyor. Kullanıcı dakikalar içerisinde bir sinyal verebiliyor. Bunların yanı sıra, TVU Anywhere sinyal yayınlarken asla hata vermiyor.

TVU Networks ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 363 04 04 numaralı telefondan Alen Elektronik’i arayabilirsiniz.