Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sony ile Her Zaman Güveneceğiniz Görüntüler Elde Edin
Sony ile Her Zaman Güveneceğiniz Görüntüler Elde Edin
16.09.2017 10:56

Başlangıç, düzenleme, renk derecelendirme, naklen yayın, stüdyo ve canlı prodüksiyon için güvenilirlik ve tutarlı doğruluk sağlayan Sony profesyonel video monitörleri Full HD, 4K veya HDR kalitesinde.

Profesyonel fark

Sony profesyonel monitörleri hem dışarıda hem de stüdyoda daima gerçek görüntüyü görmenizi sağlıyor. 

Her Sony monitörü size sıradan IT ekranların çağlar ötesinde doğruluk, tutarlılık, kararlılık, kontrol ve güvenilirlikle Full HD veya 4K kalitesinde görüntüler sunuyor. 

Neden Pro Monitörler

Gerçek Renkler

Profesyonel monitörler net bir görüşle tasarlandı, bu görüş doğrultusunda profesyonel içerik oluşturucuların daha verimli çalışmalarına ve her prodüksiyon bütçesi seviyesinde maksimum dönüş sağlamalarına yardımcı olmak hedeflendi. 

İşinizi şansa bırakmayın. Sony ile en son görüntüleme ve resim işleme teknolojilerinden yararlanacak, bu teknolojiler sayesinde her seansta eşsiz bir doğruluk ve tutarlılık yakalayacaksınız. 

Daha Geniş Renk Gamı

BVM-X300 v2.0 için renk gamı tablosu 

Daha ciddi bir görünüm

Ev televizyon setleri, izleme deneyimi bakımından daha da kötüdür. Sizi oturma odanızda eğlendirmek amacıyla tasarlanan bu televizyonlar, canlı bir doygunlukla düzenlenen renklerden dolayı görüntünüzü tamamen değiştirir. 

Uygun fiyatlı LMD Serisi gibi profesyonel bir monitör seçin, alternatiflerinin çağlar ötesinde bir dinamik aralık, derecelendirme, beyaz dengesi, görüntüleme açısı, siyah seviyesi üretimi ve görüntü tutarlılığıyla performansta ciddi bir sıçramaya şahit olun. 

Kontrol sizde

Zaten baskı altında çalışırken dikkatinizi dağıtacak bir etkene daha ihtiyacınız yok. 

Çoğu IT monitöründe temel önemdeki işlevler karmaşık menü yapılarının altında, bulunması zor konumlardadır. Sony profesyonel ekranlarda ise durum bambaşkadır. Temel önemdeki işlevlere özel butonlar aracılığıyla erişilir, bu sayede kontrast, parlaklık, renk, beyaz dengesi, ses düzeyi veya giriş seçimleri hızlı bir şekilde ve kolayca ayarlanabilir. 

Bildiğinizden farklı görünmüyor

Otomatik beyaz ayarı ve tek butonla kalibrasyon gibi değerli özelliklerle, ister dışarıda ister stüdyoda olsun, daha az zaman harcayacak ve daha az uğraşacaksınız. 

Tüm Sony profesyonel monitörlerde kontroller ve işlevler arasında kullanıcıyı rahatlatan aile arası bir benzerlik vardır. Çok yönlü giriş düzeyi LMD Serisinden öncü BVM referans serilerine kadar bu benzerlik geçerlidir. 

Ayrıca giriş düzeyi LMD-B serisinden birinci sınıf PVM-A serisine kadar ortak ve doğru bir 10 bit ekran motoru kullanılmaktadır. Bu motor sayesinde bütün görüntü monitörü yelpazesinde görüntü kalitesi yükseltilip görüntü tutarlılığı korunmakta, böylece ekranda gördüklerinize daha büyük güven duymanız sağlanmaktadır. 

Uygulamalar

Serbest çalışanlar için

Deneyimli bir serbest çalışansanız veya video prodüksiyonuna yeni başlıyorsanız, doğru monitörü seçmek kamera seçiminiz kadar önemlidir.

Dolayısıyla, sıradan bir IT ekran ile taviz vermeyin: Bu ekranlar yayın kalitesindeki hareketli görüntülerin inceliklerini yansıtacak şekilde tasarlanmamıştır.

Giriş düzeyi LMD Serisi monitörler, stüdyoda veya kurgu odasında görüntü değerlendirmesi kapsamında varsayımları ortadan kaldırır. Tüm Sony profesyonel monitörlerin ayırıcı özelliği niteliğindeki etkileyici doğruluk ve tutarlılığın keyfini çıkaracaksınız. Ayrıca tam güvenilirliğin ve menü içinde dolanarak uğraşmanızı gerektirmeyen sezgisel kontrollerin de ne kadar değerli olduğunu göreceksiniz.

Tam anlamıyla üstün kalite

Gerekli tüm özelliklere sahip LMD-B170, son derece uygun bir fiyata ihtiyacınız olan her şeyi sunarak, kalite bilincine sahip serbest çalışanlar için harika bir seçenek oluyor.

Stüdyoda prodüksiyon ve post-prodüksiyon için

Monitörünüze güvenmeniz gerektiğinde güvenebiliyor musunuz? PVM ve yelpazenin en iyisi BVM referans serisi monitörlerinde bulunan, Sony’nin beğenilen TRIMASTER EL teknolojisi, her durumda diğer OLED ekranlardan daha iyi performans gösteriyor.

Rakipsiz siyah üretimi, son derece yüksek kontrast ve dinamik aralık, geniş renk uzayı, yumuşak derecelendirme, hızlı yanıt, doğru gama ve sektör lideri görüntüleme açılarının farkını anlayacaksınız.

Büyük usta

Siz ve müşterileriniz kesinkes en iyisini istediğinizde: Beğenilen BVM-X300 OLED master monitör, kritik önem taşıyan renk derecelendirmesi ve kalite kontrol uygulamaları için en üstün seçimdir.

“Yüksek Dinamik Aralık” (HDR) prodüksiyon için optimize edilen bu monitör, günümüzün ve yarının 4K prodüksiyon iş akışlarında en titiz kalite kontrol taleplerinin üstesinden gelecek şekilde özenle tasarlanıp geliştirildi. 

Canlı prodüksiyon ve naklen yayın için

Görüntüleme alanında on yıllara dayanan bir deneyim üzerine inşa edilen Sony profesyonel monitörlerin her biri, baskı altında hatasız performans gösterecek şekilde tasarlanıp geliştirildi.

İnce, kompakt ve enerji tasarruflu monitörler, sahada veya bir naklen yayın aracının sınırları içinde Full HD veya 4K kalitesinde mükemmel görüntüler sunuyor.