Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Marshall CV503-U3 Minyatür USB POV Kamerası
Marshall CV503-U3 Minyatür USB POV Kamerası
19.10.2020 11:22

Marshall CV503-U3, değiştirilebilen lensli, evrensel kullanım için yazılımdan etkilenmeyen, ayarları UVC1.5 yoluyla yapılabilen, her türlü Mac, PC, dizüstü ve Linux sistemine tak-çalıştır kolaylığında bağlanabilen, kolay bir USB3.0 kamerası. 

Minyatür boyutta yayın kalitesi

CV503-U3 kamerada, profesyonel yayın yapımları, spor yayınları, haber yayınları, televizyon yapımları ve diğer çeşitli profesyonel yayın kalitesinde uygulamalarda yaygın kullanılan CV503, CV506, CV566, CV344, CV346 gibi diğer Marshall Broadcast Pro AV kameralarındaki sensör ve işlemcilerin aynıları var. Bu kameralar beyaz denge, siyah düzeyleri, pozlama, kazanç, gamma ve diğerleri gibi aynı ayarlanabilir yayın kamerası özelliklerine sahipler. 

Lens esnekliği

CV503-U3, doksan derece yatay görüş açısı üreten, geniş açılı bir 2.8mm lensle birlikte teslim ediliyor. Kişisel çalışma alanına, görüntü akış stüdyosuna, canlı etkinlik mekânına veya ortak çalışılan mekâna göre özel bir AOV (görüş açısı) elde etmek için çeşitli odak uzunluklarından istenen seçilebiliyor. Değiştirilebilen lensler benzersiz düzeyde kişiselleştirme be kişisel tasarım denetimi sağlıyor.

Yazılımdan etkilenmeme güvencesi

Marshall’ın USB kameraları dizüstü ve kişisel bilgisayarlarda zaten var olan çekim aygıt sürücülerini kullandığı için, görüntü yakalama ayarlarını takip edip değiştiren ek sürücülere gerek bırakmıyor. CV503-U3 bilgisayardaki yazılımlardan bağımsız olup etkilenmediği için, bugün piyasadaki video konferans, görüntü akış, görüntülü sohbet veya bilgisayar görüntü yakalama kodek yazılımlarından istenenler serbestçe kullanılabiliyor. 

Dayanıklı ve güvenli

CV503-U3, arka panelinde konektör koruma kanatlarıyla ve diğer Marshall minyatür POV kameralarıyla aynı dayanıklı gövdeyle üretildi. CV503-U3 ile birlikte verilen 2m uzunlukta ve kilitli USB3.0 kablo, görüntü akış yayını veya çalışma sırasında dışarı çıkmıyor. 

CV503-U3 uygulamaları

Kişisel toplanma odaları, telekonferans, web konferans, stüdyoda ortak çalışma, görüntülü toplantılar, birleşik haberleşme ve işbirliği (UCC), podcast, web görüntü yayını, oyunlar. 

  • Standart olarak verilen ultra geniş 90 derece açılı (2.8mm) M12 lens
  • Özel tasarımlı stüdyolar, toplanma yerleri ve toplantı salonları için değiştirilebilen lensler
  • Elle sıkılan vidalı kilit sayesinde kilitlenen 2 metre USB 3.0 kablo
  • Sürücü yazılımı indirmeden Mac ve PC için kolay tak-çalıştır bağlantısıyla USB üzerinden güç 
  • Yaygın bilgisayar, UCC ve telekonferans yazılım platformları yoluyla kolay görüntü ayarları için UVC 1.5 (USB Video Class) uyumlu
  • Güvenilir çalışma amacıyla bilgisayarın sinyal işleme gücüne ve bant genişliğine göre ayarlamak için kendinden uyarlamalı çözünürlük ve kare hızı
  • Özel tasarım ve güvenilir çalışma gerektiren profesyonel kurulumlar için pürüzsüz yüzeyli, dayanıklı tasarım
  • Net, canlı renkli görüntüler için 4:2:2 (YCbCr) renk alanlı 2.5MP ½.8 inç progresif taramalı sensör
  • Yatay, dikey ve 90 derece döndürmeli, sınırsız kişisel tasarım montaj seçenekleri için evrensel ¼”-20 yuva
  • Kolayca montaj ve çalışma için birlikte verilen Marshall CVM-5 monitör/sehpa montaj elemanı
  • Yazılımdan bağımsız tasarım sayesinde kodek yazılımları arasında geçiş ve kullanım esnekliği
  • Marshall CV503 kameralarla aynı, 1080p60fps’ye kadar yayın kalitesi.

Ürün CV503-U3 Minyatür USB POV Kamerası
Marka Marshall
Firma Mavi İletişim
Telefon 0212 274 69 10
Web www.maviiletisim.com.tr