Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Martin’den ELP LED Işıklar İçin Zoom Lens
Martin’den ELP LED Işıklar İçin Zoom Lens
25.11.2020 11:58

Ses, görüntü, aydınlatma ve denetim sistemleri firması HARMAN Professional Solutions, Martin ELP elips şeklinde LED ışık kaynakları ailesi için Zoom Lens aksesuarları üretti. 

ELP Zoom lensler iki adet endüstri standardında ışık demeti mesafesi ve iki renklendirici ile ELP CL ve WW LED elips ışıkların işlevlerini genişletiyor. Yenilikçi 6 lensli tasarımları üstün optik teknolojisiyle statik bir lensin ultra parlak çıkışını, benzersiz düz projeksiyonunu ve canlı odağını, bir zoom lensinin hız ve esnekliğiyle beraber sunuyor. Çok sağlam ve güçlü üretilen lenslerde kaymayı önleyen mekanik bir kilit mekanizması ve lensin temizlik ile bakımını kolaylaştıran kullanışlı bir servis kapağı var. Bir gobo ve aksesuar girişine A/B boyutlu gobolar takılabiliyor ve ürünle birlikte renkli bir jel de teslim ediliyor. 

HARMAN Professional Solutions Eğlence Aydınlatma Ürün Müdürü Mark Buss şunları söyledi: “Martin ELP LED elips ışık kaynakları benzersiz parlaklık, çıkış ve ışık kaliteleriyle ünlü. Işık demeti aralığı ve renk seçenekleri sunan zoom lensleriyle işlevlerinin genişlemesi sayesinde aydınlatma uzmanları tasarımlarına yeni kolaylıklar, esneklikler ve hızlar katabiliyorlar.

“Martin ELP Zoom lensler sabit lenslere benzer görünümler elde edebilmek için gereken ışık demeti açısı ve mesafe hesaplamalarını gerçekleştirme ihtiyacını ortada kaldırıyor. Optik teknolojiler tam anlamıyla harika; tamamen yeni 6 lensli tasarım sabit, jilet gibi keskin odakla tüm zoom aralığında düz projeksiyon sağlıyor ve sabit lens seçenekleriyle karşılaştırıldığında neredeyse hiç kayıp olmuyor.”

 İki model mevcut; Variant 1 7.000 lümen ışık çıkışıyla 15-30 derece aralığı (High Output modunda ELP CL); Variant 2 ise 6.900 lümen ışık çıkışıyla 25-50 derece aralığı sunuyor (High Output modunda ELP CL). Her iki lens de siyah veya beyaz gövdeli olarak alınabiliyor. 

Martin by Harman ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 312 24 24 numaralı telefondan Ertekin’i arayabilirsiniz.