Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > ACE Sports Golleri JVC Kameralar ve Anahtarlayıcılarıyla Çekiyor
ACE Sports Golleri JVC Kameralar ve Anahtarlayıcılarıyla Çekiyor
20.11.2020 14:54

ACE Sports’taki üreticiler, satıcılar ve kurulumcular, canlı spor görüntü yapımı alanında işlerini iyi biliyorlar. Sadece arena boyu görüntü panoları ve skor panoları üretmekle kalmayan şirket, canlı izleyicilere içerik ulaştırmak için gereken üçüncü firma donanımlarının bütünleştirilmelerine yardımcı da oluyor. Üst düzey görüntü panolarının yüksek kaliteli görüntüyle beslenmeleri gerektiğini bilen ACE Sports, JVC KENWOOD USA Corporation’ın bir bölümü olan JVC Professional Video’yu standart kameralarının ve anahtarlama aygıtlarının markası olarak belirledi.

ACE Sports Ürün Uzmanı Kevin Stevenson şunları söyledi: “Araştırma sürecimiz boyunca birçok farklı markayı inceledik ve herkesin kendine göre özel amaçları varken, JVC’nin özellikle beğendiğimiz benzersiz şeyler yaptığını gördük. Yeni başlayanlar için bir model seçmek kolay. GY-HM170’ten GY-HC900’e kadar her kameranın kendi özel işlevleri olması, bir müşterinin gereksinimleri için mükemmel çözümü bulmayı hızlandırıyor ve kolaylaştırıyor. Bazı markalar temel olarak aynı işleri yapan beş kameraya sahipler ve ne istediğinizi anlamak zorundasınız. JVC her özel amaç için en iyi işe yarayan modeller sağlayarak bu işi benim için yapıyor.

ACE Sports’un satışları ve kurulumlarında sürekli JVC kameraları tercih etmesinde ürünlerinin güvenilirliği ve iyi bir üne sahip olmaları da önemli bir rol oynadı. ACE Sports İş Geliştirme Direktörü Mark Bridges açıkladı: “Ekibimiz JVC’yi sadece ticari fuarlarda ve konferanslarda değil her yerde, en önemlisi de tüm ülkedeki spor tesislerinde görüyor. JVC’nin gerçek anlamda dikkat çekici ve güvenilir bir ürün serisine sahip olduğunu biliyoruz ve müşterilerimize sürekli kaliteli ürünler sağlamak istiyoruz.

Markanın eksiksiz kameralar serisinin yanı sıra ACE Sports JVC’nin anahtarlama donanımlarını da tercih ediyor. Bridges sözlerine ekledi: “Şu anda en sık kullandığımız JVC 4000S anahtarlama aygıtını çok beğeniyorum. Sağladığı kullanımı kolay canlı sinyaller, anında tekrar oynatım ve IFB, lise ve yüksekokul düzeyinde müşterilerimize profesyonel spor stadyumlarına rakip bir kurulum sunuyor. Üst düzey, büyük müşterilerimizin birçoğu için GY-HM850 ile GY-HC900 kameraları da sürekli tercih ettim ve diğer tüm çok üst düzey üreticilerin ürünlerine kolayca rakip olacaklarını söyleyebilirim.

Ülkedeki lise ve yüksekokullara hitap eden öncü spor görüntü yapım firması olarak ACE Sports bir aygıtın öğrencilere sağlayacağı avantajlar konusunda epey kafa yoruyor. Stevenson şöyle konuştu: “İşimizin diğer büyük bir parçası, en çok lise ve yüksekokul öğrencilere olmak üzere cihaz eğitimleri. Gerçek dünyadaki uygulamalarda kullanacaklarıyla aynı veya benzer kameraları kullanmayı öğrenmelerini istiyoruz. JVC kameraların sundukları doğru bağlantılar, ideal zoom, endüstri standardı gövde boyutu ve dahili yazılım ayrıntılarının tamamı, kameralarda olmasını istediğimiz özellikler. Konu anahtarlama aygıtlarına gelince ne varsa inceledik, sattık, kurduk ve kullandık. Dokunmatik ekran yeteneklerine sahip JVC 4000S spor modeli gerçekten öne çıktı; öğrenciler için öğrenilmesi de çok kolay.

Stevenson’a göre ACE Sports JVC PZ100 PTZ kamerayı da kullanıyor. “Müşteri tabanlarının ihtiyaçlarını tam olarak karşılamak için bu kamerayı mükemmel hale getirdiler. Müşterilerini tanıyorlar ve hedefleri için en iyi çalışan PTZ kamerayı ürettiler.

ACE Sports’un JVC’yi tercih etme nedeni olarak saydığı çok sayıda unsurdan biri de markanın teknik desteği ve eğitimi. Bridges sözlerini şöyle tamamladı: “Kevin gibi teknoloji uzmanı değilim, hatta öğrencilerimiz kadar bile anlamam, ama aygıtları kullanmak için temel bilgileri mutlaka öğrenirim. Yeni bir ürün ne zaman gelse JVC’den arkadaşlarımızdan biriyle başına oturup çok hızlı bir eğitim alabiliyorum. Bunun nedeni sadece eğitimlerinin kalitesi değil, aynı zamanda ürünlerinin kullanım kolaylığı. Bu ilişkiyi devam ettirmek ve JVC’den ufukta nelerin sırada olduğunu görmek için sabırsızlanıyoruz.

JVC ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 576 94 85 numaralı telefondan Avsistek’i arayabilirsiniz.

Fotoğraflar: Cutter-Morning Star High School, Hot Springs, Arkansas.