Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Anton/Bauer Titon SL Pil Ünlü Görsel Sanatçıyı Başarıya Götürdü
Anton/Bauer Titon SL Pil Ünlü Görsel Sanatçıyı Başarıya Götürdü
21.12.2020 13:04

Ruben Contreras için görüntü çekimi bir tutku. Bir görsel sanatçı olarak Ruben’in film çekme sanatına olan ilgisi, Hollywood Gnomon Görsel Efekt Okulunda oyun tasarımı okurken uyandı. Bir öğretmeni ışığın nasıl çalıştığını anlaması için bir kamera satın almasını önerdi. Sonra gerisi geldi.

Ruben bugün en son kurgu tekniklerini ve donanımını kullanarak ilgi çekici görsel içerik yaratmak için tutkulu görüntü yönetmenleri ve post prodüksiyon kurgu uzmanları ile çalışan San Francisco’daki Sybex Studio’yu işletiyor. Teknolojinin en büyük isimlerinden bazılarını da içeren müşterileri için birlikte reklamlar, görüntülü pazarlama sunumları, fragmanlar, etkinlik çekimleri ve öğretici filmler yapıyorlar. Grafik tasarım, görsel efektler ve üç boyutlu dijital heykelcilik geçmişiyle Ruben Sybex Studio projelerine benzersiz bir perspektif katıyor.

Dinamik aralık

Ruben sette SmallHD Cine monitörler, Litepanels Gemini 1x1 ve 2x1 RGBWW LED paneller ve Canon C200mkII kamerası dahil tüm donanımına enerji vermek için yeni Anton/Bauer Titon SL 90 pil kullanıyor. Bu kombinasyon, bir Mercedes bayisinin prestijli G-Class SUV modelinin tanıtımına yönelik dinamik görsellerin yaratılmasında kendini kanıtladı. 

Ayrıntıları yakalamak

Ruben Mercedes çekiminde küçük ışık kaynağı olarak kullandığı Litepanels Gemini 1x1 ile kafes ile logo üzerindeki ayrıntıları yakalamak için otomobilin önüne odaklanan bir ışık demeti oluşturdu. 

Anton/Bauer Titon SL piller bu çekimde mükemmeldi; ışığı elimizde taşıyarak otomobilin etrafında hareket edebildik, rayların güç kabloları ve onlara takılan kişiler gibi bir sıkıntı yaşamadık. Tüm çekim boyunca bir kez bile pil değiştirmemiz gerekmedi. Hatta ışık kaynaklarını en yüksek yoğunlukta çalıştırdığımız halde.

Olasılıktan gerçeğe

Yaratıcı aydınlatma için Ruben’in benzersiz yaklaşımı çalışmalarını diğerlerinden öne çıkarıyor. “Asla birini taklit etmeyi düşünmedim. Setlerimi aydınlatmak için oyunların içerisinde ışık tasarım bilgimi kullanıyorum. Oyun dünyasında 3D platformların içinde düşünülebilecek her türlü pratik, yöneltmeli, nokta ışık, akkor ışık kullanılabiliyor, ben bunu gerçek dünyada ışığa referans olarak kullanıyorum. Aydınlatmayı böyle öğrendim.

Kameralar, monitörler, ışıklar ve daha fazlası

Kamera, monitör ve ışıklara enerji vermek için tek tip pil kullanılabiliyor. Ruben, Anton/Bauer Titon SL V-lock pillerin bütün işlerini gördüğünü belirtti. 

Ruben ekledi: “Sette bize dinamik ve esnek hareket edecek kadar hafif ve ince oldukları halde, bütün gün sadece kamerayı ve monitörü değil, aynı zamanda güçlü Gemini ışık kaynaklarını da çalıştıracak kadar güçlüler. Geçmişte kamera için bir tipte, ışıklar için ayrı, ve monitör için farklı tipte piller ve farklı şarj aygıtları gerekiyordu. Ama Titon sayesinde tek bir basit pil çözümüyle her şeyi çalıştırabiliyorum.

Anton/Bauer ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.