Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Electro-Voice RE20-BLACK Mikrofon
Electro-Voice RE20-BLACK Mikrofon
21.12.2020 16:10

Electro-Voice klasik RE20 yayın mikrofonunun zarif, az yansıtan koyu siyah yüzeyli yeni renk seçeneği RE20-BLACK modelini sunuyor.

RE20 ilk piyasaya çıktığı 50 yıl öncesinden bu yana tüm dünyada yayıncıların, müzisyenlerin ve ses mühendislerinin beğenilerini topladı. RE20-BLACK akustik, elektriksel ve mekanik olarak tamamen aynı olmakla birlikte, efsanevi orijinal kaplamaya estetik bir alternatif sunuyor. 

Endüstri standardında FM radyo sesi sağlamanın ötesinde, RE20’nin popülerliği podcast ve evde kayıt-yapımların artmasıyla son yıllarda yükseldi. Profesyonel kayıt stüdyolarında güvenilen bir araç ve her yerdeki canlı performans sahnelerinde ana mikrofon olmaya devam ediyor.

RE20’nin popülerliğinin önemli bir nedeni de, Variable-D tasarımı. Variable-D yakınlık etkisini (proximity effect) en aza indirerek, kullanıcılara ses tonlarının doygun, saf ve kusursuz olması güvenini verirken, mikrofonun etrafında değişen mesafelerde hareket ederek doğal çalışmanın keyfine varabiliyorlar. 

RE20-BLACK mikrofonun diğer özellikleri arasında bir orta bas ton şekillendirici anahtar, tam bütünleşik patlama sesi filtresi, hat vızıltısına karşı koruma için çift bobin (humbucking) var ve hepsi bir araya gelerek üstün bir pürüzsüz, doğal ve denetimli sonik karakter sağlıyor. 

Electro-Voice ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 274 69 10 numaralı telefondan Mavi İletişim’i arayabilirsiniz.