Reklamı Kapat
Anasayfa > Fuarlar > Hitachi Kokusai Electric Turkey
Hitachi Kokusai Electric Turkey
16.10.2017 14:49

Hitachi Kokusai Electric Turkey Yeni Teknolojileriyle Kullanıcılarına Destek Veriyor

Hitachi, ülkemizde yayın ekipmanları üretimi yapmak ve bunları hem Türkiye hem de Avrupa, Orta Doğu ve diğer yakın ülkelere pazarlamak amacıyla 2013 yılında Hitachi Kokusai Electric Turkey adlı şirketi kurdu. İstanbul Tuzla’da 8.000 m2 kapalı alan üzerine kurulan ve daha sonra daha da genişleyen tesiste üretim, satış ve servis hizmetleri veriyor. 

Geçtiğimiz yıllarda IBC fuarına Hitachi olarak katılan firma, son iki yıldır Türkiye’de kurduğu şirketiyle katılıyor ve en yeni teknolojilerini tanıtıyor.

IBC 2017’de yeni OB-BOX yaklaşımını, karbon fiber anten çözümlerini ve son teknolojili kameralarını öne çıkardı. 

Hitachi Kokusai Electric Turkey (HKT) yine başarılı bir IBC fuarının keyfini yaşadı. Etkinlik birçok ziyaretçiyle yoğun geçti. Hitachi standında saha tabanlı RNG çalışmalarında devrim yaratabilecek mobil yayın araçlarından en son kuşak 4K kameralara kadar geniş çeşitlilikte HKT yayın teknolojileri sergilendi, ama fuarın yıldızı OB-BOX oldu. 

IBC’de müşterilere benzersiz bir öneri sunan OB-BOX, patentli, küçük boyutlu, modüler ve genişletilebilen bir OB sistem çözüm ve tesisi yaklaşımı. OB-BOX müşterilere tek başına teslim ediliyor ve ardından patentli sabitleme kitiyle her türlü araç şasisine monte edilebiliyor veya raylı olarak kullanılabiliyor. 

OB-BOX dört, sekiz ve 12 yapım kamerasını destekleyen üç farklı yapılandırmada alınabiliyor. Bir kabin yan eki, aygıtın boyutlandırmasında esnekliği daha da arttırıyor. Ayrıca OB-BOX cihazları ardışık yapılandırabilme çok yönlü kullanımı genişletiyor ve 20 kameralıya kadar mobil tesisler için farklı boyutlarda OB araç donatımını kolaylaştırıyor. 

Bu yaklaşım her müşteriye uygun bir araç sağlanması ve nakliyesi gereğini ortadan kaldırdığı için, dünya çapında her pazarda üretim ve teslimat sürelerini kısaltan müşterilere esnek, etkin maliyetli, genişletilebilen araç avantajları sağlıyor. OB-BOX bağımsız bir dış yayın tesisi kurmak için gereken tüm görüntü, ses, yayın ve altyapı yeteneklerini sunuyor. Çözümün teknik özellikleri, seri dijitalden HD ve hatta 4K yapıma kadar her türlü yayın sinyalini destekleyecek şekilde. Uydu ve fiber bağlantının yanı sıra, aygıtlardaki bütünleşik Ethernet bağlantısı yapım ekiplerine sahada internet bağlantısı sağlıyor. OB-BOX aynı zamanda gelişmiş bulut yetenekleriyle kullanıcılara yayıncının yapım merkezine hızla ve kolayca 4K içerik gönderme imkanı veriyor. 

www.hitachi-kokusai.com.tr

Önceki Makale
EMS
Sonraki Makale
Metus
En Çok Okunanlar
Dergi