Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Bose L1 Pro Portatif Hoparlör Grubu
Bose L1 Pro Portatif Hoparlör Grubu
02.03.2021 10:36

Bose Professional, 17 yıl önce orijinal L1 ile başlatmış olduğu bir PA (Public Address) kategorisinin düzeyini yükselten yeni L1 Pro portatif hoparlör grubu sistemlerini sunuyor. L1 Pro sistemleri, şarkıcılar, söz yazarları, mobil DJ’ler ve müzik grupları için yeni bir “hareket halinde müzik” döneminin öncüsü. İki adet bas hoparlörü seçenekli üç yeni sistem L1 Pro8, L1 Pro16 ve L1 Pro32, üstün netlik ve tonal dengeyle efsanevi 180 derece yatay kapsama sunuyor. L1 Pro8, L1 Pro16, modüler Bose Sub1 ve Sub2 içerisinde bütünleşik, eşsiz bir RaceTrack bas hoparlör tasarımı, geniş taban tepkisi ve daha az hacimle bas hoparlörlerinin nakliyesini, taşınmasını, sahneye yerleştirilmesini kolaylaştırıyor. Dahili çok kanallı mikserler EQ, yankı ve phantom güç sunarken, Bluetooth akış yetenekleri ve ToneMatch özel EQ ön ayarları kütüphanesine eksiksiz erişim sayesinde sahne sanatçıları kayıt stüdyosunun tonal kalitesinde çalabiliyorlar. 

Topluluğa açık ses dinletmeye (PA) yönelik bu üç portatif sistem, sanatçılara seçenekler sunmak, farklı tarzlara ve izleyicilere uyum sağlamak,  bugün dünya çapında mekânlara ve çevrim içi platformlara yeniden canlı müzik ve ses deneyimleri yaşatan yaratıcılara etkileyici bir çözüm sağlamak için tasarlandı. 

Bose L1 Pro portatif sistemleri tamamlayan L1 Mix uygulaması (app), hem sezgisel hem de hızlı kontroller yoluyla kullanıcıların eline eksiksiz kablosuz kumanda getiriyor. Sahne sanatçıları mikser ayarlarını sahneden tablet veya telefonla düzenleyebiliyor, hatta odaya girip miksin sesinin nasıl geldiğini dinleyebilir, ince ayarlar yapabiliyor. Ses şiddeti ve ton ayarları da uygulamadan değiştirilebiliyor, kullanıcılar LED kodlayıcıyı seyredip ayarlayabiliyor, mikser ile uygulama gerçek zamanda hep senkron kalıyorlar. 

L1 Pro8 – Geniş kapsama alanı

L1 Pro8, 17.7 kilogram ağırlığıyla son derece portatif. Kafeler gibi küçük mekânlardaki gösteriler için ideal olan çözümün ince, görsel olarak hoş tasarımı, sanatçılara kurulum kolaylığı ve üstün netlik sağlıyor. En portatif L1 Pro sistemi olan L1 Pro8, tek seferde araçtan mekâna kolayca taşınabiliyor.

  • Sekiz adet mafsallı 2” neodimyum sürücülü C şeklinde hoparlör grubu
  • Geniş dikey ses yayımlı, 180 derece yatay kapsama alanı
  • RaceTrack sürücülü 7” x 13” bas hoparlörü

L1 Pro16 – Çok yönlü kapsama

L1 Pro16, güç ve portatifliği ustaca dengeleyerek yüksek çıkış ve geniş alçak frekans sunuyor. 24.4 kilogram sistem, DJ, şarkıcı, söz yazarı, küçük ve orta boy kulüpler ve barlarda konser veren küçük gruplar için ideal. 

  • On altı adet mafsallı 2” neodimyum sürücülü J şeklinde hoparlör grubu
  • 180 derece yatay kapsama alanı, üstte dikey ses yayımı kontrollü, altta geniş ses yayımı
  • RaceTrack sürücülü bütünleşik 10” x 18” bas hoparlörü

L1 Pro32 – Her noktaya eşit ses yayımlı kapsama

En gelişmiş portatif L1 hoparlör grubu L1 Pro32, sadece 13 kilogram ağırlığında. Sub1 ve Sub2 modüler bas hoparlörlerinin sırasıyla 16.1 kilogram ve 23.4 kilogram ağırlıkları, bu üst düzey çözümü güçlü ve portatif kılıyor. Üstün netlik ve çıkış gücü veren L1 Pro32, düğünler ve festivaller gibi orta ve büyük boy mekânlar ve etkinlikler için güçlü bas veren portatif bir PA sistemi sunuyor. 

  • Otuz iki adet mafsallı 2” neodimyum sürücülü, düz biçimli hoparlör grubu
  • 180 derece yatay kapsama alanı, L1’lerin en odaklı dikey kapsama paterni ve en yüksek SPL (ses basınç düzeyi).

Bose ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 212 80 75 numaralı telefondan ASF’yi arayabilirsiniz.