Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > NDI İçin Kiloview Multiview Player Beta Yazılımı
NDI İçin Kiloview Multiview Player Beta Yazılımı
02.03.2021 13:20

Kiloview firması NDI ve NDI | HX için yüksek kaliteli çoklu ekran oynatma yazılımı Kiloview Multiview Player (Beta) sürümünü sunuyor. Kiloview Multiview Player, TriCaster, vMix ve OBS gibi kodlayıcılardan, kameralardan ve aygıtlardan görüntülediği dokuza bölünmüş görüntülerle dokuz veya daha fazla NDI ve NDI | HX akışını kolayca alıyor ve kodlarını çözüyor. Hem 4K hem de HD çözünürlüklerde çeşitli yüksek bant genişlikli NDI ve NDI | HX kaynaklarla uyumlu olan yazılım, çok ekrana bölünmüş görüntüleme, iç içe resim (picture-in-picture) ve çok pencereli oynatma yapabiliyor. Akıllı telefonlara, bilgisayarlara, NDI özellikli kodlayıcılara, kameralara ve prodüksiyon sistemlerine kolayca bağlanıyor. 

Kiloview Sorumlu Teknik Başkanı Jacob Zuo şunları söyledi: “Geleneksel endüstrilerde çok sayıda SDI çoklu görüntüleyici varken, NDI özellikli çoklu görüntüleyici henüz pek yok. Kiloview Multiview Player bir kullanıcıya bilgisayarın CPU yükünü azaltarak performansını artırma imkânı verirken, esnekliği ve çok yönlülüğüyle bir diğerinin dokuza bölünmüş ekran üzerinde kendi isteğine göre bir düzen oluşturmasını sağlıyor. Bir alanla asla sınırlı kalmadan, cep telefonu ve iPad yoluyla uzaktan kumandayı destekliyor. Kiloview Multiview Player gelecekte daha fazla protokol çevrimini gerçekleştirebilecek.

Görüntü-ses (AV) endüstrisine yönelik üretilen Kiloview Multiview Player, bir stüdyonun sahip olması gereken tek yazılım oynatıcı. Kolayca yönetilebilen Preview (PVW) ve Program (PGM) modları, 1/2/3/4/5/6/7/8/9 ekranlı düzenler üzerinde serbestçe düzenleme özgürlüğü, dokuza bölünmüş görsellerle genişletme, her türlü NDI özellikli kodlayıcıyla bağlantıda tally ışığı sunuyor. Görüntü yapımcılığında kullanışlılığını sağlayan özellikleri, ekran çerçevesi üzerindeki tally ışığı, ses göstergesi, ekran ortasında artı işareti, güvenli alan, akıllı çerçeve sınırı gibi kolaylıklar. 

Kiloview ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0312 438 68 18 numaralı telefondan İdepro’yu arayabilirsiniz.