Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sound Devices 12 Kanallı MixPre-10 II Ses Kaydedici
Sound Devices 12 Kanallı MixPre-10 II Ses Kaydedici
02.03.2021 14:35

8 adet ön yükselteçli, 12 kanallı, 32 bit gezer ses kaydedici Sound Devices MixPre-10 II sahada ses, ses efektleri, film için ses, canlı müzik kaydedenler veya ses işine yeni başlayanlar için ideal. Sekiz adet kristal netliğinde, ultra düşük gürültülü Kashmir ön yükselteç ile 32 bit gezer bit derinliği ve 192 KHz örnek hızıyla çok sayıda oyuncu, çok sayıda podcast yayıncısı veya film için sesler, üstün kaliteyle kaydedilebiliyor. Ödüllü Sound Devices MixPre serisinin bu en yeni kuşağı, yüksek performans ve 142 dB dinamik performans için yeniden tasarlandı.

Sound Devices MixPre-10 II gereksinimlere göre kişisel olarak düzenlenebiliyor. Sette dahili olarak uyumlu bir SD karta kayıt yapılabiliyor ya da USB üzerinden evdeki bilgisayara podcast akışı yapılabiliyor. Prizden şebeke gerilimiyle çalıştırılabiliyor, ya da AA veya Sony pillerle ıssız bir yerde kayıt yapılabiliyor. Sınırlayıcılar, bit derinliği, örnek hızları, kazanç, pan, alçak kesim, faz dönüştürme ve phantom güç, istendiği gibi ayarlanabiliyor. Dahili zaman kodu üreteci kullanılarak kamerayla senkron kalınabiliyor, veya HDMI, Aux In, BNC yoluyla zaman kodu sinyali alınabiliyor.

Sound Devices MixPre-10 II sağlam, hafif ve küçük olduğu için çantaya konabiliyor, tripoda veya kameraya monte edilebiliyor ya da Wingman App ve desteklenen dört USB denetim arabiriminden biriyle sette kurulabiliyor. Yapım ses kaydı alanında bir endüstri liderinin üstün ses ve üretim kalitesine sahip Sound Devices MixPre-10 II, her türlü uygulama için ses kaydedebiliyor. ABD ve Almanya’daki Sound Devices dostane ve bilgili destek ekipleri, tüm sorular ve yorumlar için hazır bekliyor. 

Eklentilerle uyarlama

MixPre II serisine yönelik NoiseAssist eklentisiyle arka plan gürültüsü hemen bastırılıyor. Tek bir NoiseAssist kopyası veri yolu L veya R, istenen kanalda çalışabiliyor.

MixPre II ile birden fazla mikrofon kullanmak gerektiğinde MixAssist geçerli hale getirilerek kayıt sırasında istenmeyen arka plan gürültüleri azaltılabiliyor. 

Şarkı sözü yazarları veya müzisyenler Musician Plugin eklentisini satın alıp  MixPre-10 II’yi bağımsız bir kaydedici veya USB arabirimi olarak kullanarak kolayca şarkı yaratabiliyorlar. Ses bindirme, sıçrama, yankı ve bir tempo ölçeri takip gibi özelliklerle müzik projeleri oluşturabiliyorlar. Sound Devices MixPre-10 II müzik modunda iken aynı anda sekiz adet canlı girişle sınırlı.

Ambisonics Plugin indirilerek 3600 ses kaydedilebiliyor ve Sennheiser AMBEO gibi ambisonik bir mikrofon ve Sound Devices MixPre-10 II ile çift kulaktan dinlenebiliyor. 

MixPre-10 II’deki yenilikler

  • Yüksek dinamik aralık için 32 bite kadar bit derinliği
  • Piyasadaki tek 32 bit gezer USB ses akışı arabirimi
  • Aynı sezgizel arayüzü, daha güçlü donanım
  • Ayarlanabilir sınırlayıcılar
  • TA3 üzerinde yükseltilen +18 dBu çıkış düzeyi
  • Opsiyonel NoiseAssist Plugin.

Sound Devices ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.