Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > RGBlink mini, E-spor Prodüksiyonlarını Kolaylaştırıyor
RGBlink mini, E-spor Prodüksiyonlarını Kolaylaştırıyor
02.03.2021 15:15

Her türlü uygulamada mini görüntü akış anahtarlama aygıtlarının avantajlarından yararlanmak için sınırsız olanaklar var. 

mini nasıl kullanılır?

Artık E-spor ve oyunları hayata geçirebilirsiniz. Tüm olanları ekranın ötesiyle de paylaşabilirsiniz; oyuncuların ve oyunun hissini ve heyecanını görebilirsiniz. Küçük boyutu ve portatifliğiyle RGBlink mini istenen her yere götürülebiliyor. Standart ¼ inç soketle bir tripoda yerleştirilerek gereken her yerde kullanılabiliyor. 

Bir butona dokunarak oyunlar ve kameralar arasında geçiş yapmak ya da PiP kullanarak her ikisini de görüntülemek için HDMI yoluyla oyun kaynağı ile canlı aksiyon kameraları bağlanabiliyor. Daha fazla denetim istenirse, iOS ve Android aygıtlarına XPOSE mini uygulaması indirilebiliyor. 

RGBlink mini, gelişmiş özellikleriyle kullanımı kolay, bütçe dostu, çok formatlı bir video mikseri. Prodüksiyon veya sunumlarınızda profesyonel bir etki uyandırmak için birden fazla kaynaktan yararlanmaya imkân veriyor.

RGBlink mini karmaşık olanı basitleştiriyor. Dört HDMI girişi arasında sorunsuzca geçiş yapıyor ve HDMI veya özel USB 3.0 üzerinden yayın çıkışı sağlıyor. Birden fazla video kaynağı içeren canlı akış (streaming) uygulamaları ve sunumlar için ideal. PiP, geçiş efektleri ve harici sesi gömebilme (audio-embedding) özelliklerine sahip.

Büyük düğmeler kullanımı kolaylaştırıyor ve geçiş kolu (T-bar), video kaynakları arasında yumuşak geçişler elde etmenizi sağlıyor. Portatif ve her yerde kullanılabilir yapıda olmakla birlikte stüdyo ortamlarında da sorunsuzca kullanılabiliyor.

RGBlink mini, kaynakları ve program çıkışının ön izlemesini doğrudan cihaz üzerindeki LCD ekran üzerinden gösteriyor.

RGBlink ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 549 99 92 numaralı telefondan Aviteng’i arayabilirsiniz.