Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Marshall Ses Monitörü AR-DM61-BT Artık Dante Yetenekli
Marshall Ses Monitörü AR-DM61-BT Artık Dante Yetenekli
02.03.2021 16:10

Marshall Electronics’in çok kanallı dijital ses monitörü AR-DM61-BT, artık Dante yeteneklerine sahip olarak alınabiliyor. AR-DM61-BT-64DT ayrıca dahili olarak görüntü izleme özelliği de taşıyor ve televizyon istasyonları, yayın tırları, aktarım istasyonları, topluluk etkinlikleri gibi bir dizi uygulama için bir ses/görüntü kalite kontrol (QC) çözümü olarak da çalışabiliyor.

AR-DM61-BT-64DT çok yönlü ses analiz işlevleri ve analog, dijital ve ağ bağlantılı ses kaynaklarının profesyonel kalite kontrol takibini sağlıyor. Sezgisel bir 10 inç genişliğinde LCD dokunmatik ekranlı ilk ses raf ünitesi olarak AR-DM61-BT-64DT 64 adede kadar ses kanalını görüntüleyebiliyor ya da ayrıntılı, 96 adımlı analiz için herhangi bir çifti izole edebiliyor. İnce 1RU tasarımında ses yükseklik kontrollü güçlü stereo hoparlörler olduğu için, çok sayıda kullanışlı görüntüleme moduyla sessiz ve gürültülü ortamlarda ayarlanabiliyorlar. AR-DM61-BT-64DT monitörün sağladığı kolay ve sezgisel denetim, kullanıcılara tüm ağı görme (aynı anda 64 kanalı görüntüleme) ya da basitçe ekrana dokunarak 96 adımlı hassas ölçüm çubuklarını kullanıp istedikleri bir çift kanal üzerine zoom yapıp daha yakından inceleme imkânı veriyor. 

Marshall Electronics Ürün Pazarlama Mühendisi Greg Boren şunları söyledi: “AR-DM61-BT-64DT hem mevcut formatlarınızla (SDI, AES, Analog, Dolby ve MADI) hem de Dante ağına bağlı ses gibi modern ağ bağlantılı dijital formatlarla hiç sorunsuz çalışan ve tek ses monitörü. Ayrıca AR-DM61-BT-64DTkaydedilen kanal miksleri, sistem ayarları ve güncellemeleri için dahili bir web sunucusu da içeriyor. Hoparlörlerinin seslerinin çok yükseltilebilmesi, bazı ortamlarda çok kullanışlı.

Marshall Electronics ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 274 69 10 numaralı telefondan Mavi İletişim’i arayabilirsiniz.