Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Ülkemizden 12 Katılımcı IBC2017 Fuarında Ürünlerini Tanıttı
Ülkemizden 12 Katılımcı IBC2017 Fuarında Ürünlerini Tanıttı
06.11.2017 16:22

1998 yılından beri her yıl düzenli olarak IBC fuarına basın olarak katılıyoruz. İlk gittiğimiz yıllar hiç yoktu ama zamanla Türk üreticileri tek tük görmeye başladık. 2005 yılından sonra 2-3 arasında değişen katılımcı sayımız, son dönemde 5-6’ya çıkmıştı. Türk ziyaretçilerin bolca gittiği ama üreticilerin bir türlü boy göstermediği IBC 2017 fuarında, Türk katılımcılar kendi ülkeleri adına rekor katılım sağladılar.  

20 yıldır yayın sektöründe bulunan olarak bu sayının 25-30’larda olabileceğini adımız gibi biliyoruz. Ama her ne hikmetse üreticilerimiz kendilerini yetersiz gördüklerinden mi, yoksa bürokratik nedenler mi veya devlet teşviklerinin yetersizliğinden mi nedir bilinmez, ürünleri Avrupa standartlarında olan 10’larca üreticimiz katılmıyor bu tür uluslararası fuarlara. Önümüzdeki yıl bu sayının 20’lere çıkmasını diliyoruz. Bunun için dergi olarak elimizden geleni yapmaya hazırız.

Bu yıl katılan firmalarımız için özel bir bölüm oluşturduk. Öncelikli olarak onların ürünlerini tanıtalım istedik. Alfabetik olarak katılan 12 firmaya yer verdik. 

Bu arada üreticilerimizden Zero Density’inin Reality teknolojisi ödül aldı. Bu başarılarından dolayı Zero Density ekibini kutlarız.

Ülkemizden katılıan firmaların tanıttığı ürünlere ağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

AirTies

Akratek

AVMEDA

EMS

Hitachi Kokusai Electric Turkey

Metus

NETA

ONAIR 

SRTEK

TÜRKSAT

Vestel

Zero Density