Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > ENEX Dinamik Canlı Haber İçeriği Paylaşımı İçin LiveU Matrix’i Seçti
ENEX Dinamik Canlı Haber İçeriği Paylaşımı İçin LiveU Matrix’i Seçti
23.03.2021 16:47

Dünyanın önde gelen ticari TV haber yayıncıları derneği ENEX (European News Exchange), üyeleriyle canlı haber sinyallerini paylaşmak için LiveU Matrix’i tercih etti. Üyeleri haber içeriklerini ve haber yapım kaynaklarını birbirleriyle paylaşıyorlar.

ENEX üyelerine yılda yaklaşık 40.000 haber görüntüsü ve 3.500 canlı kaynak sağlıyor. Sinyaller ABD dahil dünya çapında kaynaklardan ENEX tarafından hızla ve kolayca seçilebiliyor ve dört adede kadar sinyal kullanıma hazır hale geliyor. Haber odaları için oldukça esnek ve uygun maliyetli bir çözüm olan LiveU Matrix, canlı içerik yönetimini kolaylaştırıyor ve hizmet güvenilirliği ile devamlılığını garantiliyor. Güçlü bir ön ucu (front-end) güvenilir bir IP bulut tabanlı taşıma katmanıyla bir araya getirerek günlük iş akışlarının içerisine bütünleştiriyor ve haber ekiplerinin yüksek kaliteli canlı sinyalleri çok sayıda kurum içi ve kuruluşlar arası uç noktalarla paylaşmalarına ve tüketmelerine imkân veriyor. LiveU NOC (Network Operations Center) yoluyla hata önleyici izleme ve 7 gün 24 saat destekle eksiksiz denetimli uçtan uca hizmet sunuyor.

İzleyicilerin ilgisini çekmek için son dakika haberlerini canlı yayınlamak son derece değerli, ve LiveU Matrix kullanımı seçilecek partner için canlı kaynak sayısını arttırıyor. Dağıtım için birden fazla canlı sinyale kolay müdahale avantajını da sağlıyor, örneğin ABD’de seçim olup yayıncıların Beyaz Saray, parti genel merkezleri ve oyları sayan eyaletlerin görüntülerine ihtiyacı olunca, tümünün aynı zamanda toplanmaları gerekiyor.

ENEX Genel Müdürü Adrian Wells şunları söyledi: “Her zaman çözüm ortaklarımıza daha fazla ve daha iyi hizmetler sunmanın yollarını aradık. Birçok istasyon çalışanımızın tanıdığı LiveU, IP dağıtımında çok güçlü bir oyuncu. LiveU Matrix haber odalarına ve içerik paylaşımına yeni seçenekler getiriyor. Bu yeni girişimden memnunuz.” LiveU Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Satış Başkan Yardımcısı Zion Eilam ekledi: “LiveU Matrix kullanımı geçen yıl çok arttı ve LiveU verileri küresel içerik paylaşımında kullanımında yüzde 100 artış olduğunu gösteriyor. Dünya çapında gittikçe artan sayıda içerik sağlayıcı da LiveU Matrix’e yöneliyor. LiveU Matrix zengin işlevler ve uygun maliyet sağlarken, hizmetin güvenilirliği ve devamlılığından asla ödün vermiyor. ENEX’in esnekliği arttırırken maliyetleri düşürmek için bu platformu seçmesine çok memnun olduk.

ENEX uyduya uygun maliyetli ve güçlü bir alternatif olarak LiveU Matrix içerik paylaşım platformu kurdu.

LiveU ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.