Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Barça TV ile Real Madrid TV AVIWEST PRO3 Vericilerle Gerçek Zamanlı Görüntü Yayınlıyor
Barça TV ile Real Madrid TV AVIWEST PRO3 Vericilerle Gerçek Zamanlı Görüntü Yayınlıyor
24.03.2021 18:48

Dünyaca ünlü iki televizyon spor kanalı Barça TV ile Real Madrid TV, canlı futbol antrenman oturumlarını ve ilgili içerikleri canlı yayınlamak için AVIWEST PRO3 Series birleşik hücresel vericiler ve StreamHub alıcı/verici kullanıyor. 

PRO3 Series ile StreamHub çözümleri, şirketin İspanya’daki ana bayii NRD Multimedia tarafından tedarik edildi. Güçlü ve portatif PRO3 saha üniteleri, Barça TV ile Real Madrid TV’nin taraftarlarına canlı maç öncesi ve maç sonrası çekimleri, gerçek zamanlı söyleşiler ve soyunma odası konuşmaları içeren seçkin ve cazip görüntüler sunmasını sağladılar. 

Kameraya monte edilen veya sırt çantasında taşınan bir çözüm sunan PRO380, sahadan merkeze senkron olarak çok kameralı, uzaktan, evden yapımlar için mükemmel genlock ve dudak senkronizasyonlu çok sayıda canlı görüntü sinyali aktarıyor. Patentli yüksek verimli özel anten gruplu sekiz adet 3G/4G dahili modem içeren 12 adede kadar ağ bağlantısıyla, spor muhabirlerinin kusursuz HEVC-Advanced kodlamayla canlı söyleşiler ve raporlar gerçekleştirmelerini kolaylaştırıyor. 

AVIWEST’in çift Emmy Award ödüllü SST protokolünden yararlanan vericiler serisi, birden fazla ağ bağlantısını aynı anda bir araya toplayarak, canlı görüntülerin güvenilir şekilde dağıtılmalarını garantiliyor. 

AVIWEST StreamHub, sahadaki Barça TV ve Real Madrid TV kameramanlarının gönderdikleri tüm gelen canlı görüntü sinyallerini alıyor ve kodlarını çözüyor. Çok sayıda çıkış formatını destekleyen, sezgisel bir web kullanıcı arayüzüne sahip StreamHub sayesinde görüntü içerikleri her türlü sosyal medya platformuna, içerik dağıtım ağlarına (CDN), medya sunucularına ve internet görüntü akış platformlarına hemen her IP ağı üzerinden serbestçe ve kolayca dağıtılabiliyor.

AVIWEST ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 222 80 50 numaralı telefondan Momento Medya’yı arayabilirsiniz.