Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Datavideo ile Dikey Formatta Stream Çözümleri
Datavideo ile Dikey Formatta Stream Çözümleri
25.03.2021 16:42

Datavideo’nun PTC-140 kamera, SE-500HD görüntü masası ve CAP-2 kayıt kartından oluşan paketi ile dikey formatta stream yapabilirsiniz.

4 Kanal Dikey Görüntü Masası SE-500HD

Çoklu kamera bağlantı imkanı ile farklı açılardan çekim yapan, dikey kamera görüntülerinizi ön izleme yaparak seçip (PGM çıkışınıza) yayına aktarabilirsiniz. 

SE-500HD’nin kolayca seçilebilen dikey mod özelliği ile birlikte (90 derece) dikey olarak konumlandırdığınız kameralarınızın görüntülerini   SE-500HD’nin PGM çıkışından dikey formatta alabilirsiniz.

Bu yapıma mikrofonlar ile ses ekleyebilir veya mikrofon girişlerine ek olarak farklı ses kaynaklarını da SE-500HD’ye bağlayabilirsiniz. 4 farklı ses kanalı arasında bir miks (dengeleme) yapabilir ve dengelenmiş seslerinizi görüntü çıkışınızla bütünleşik halde yayına gönderebilirsiniz. 

İçeriklerinize key grafik ekleyebilirsiniz 

SE-500HD, HDMI girişlerinden birine bilgisayarınızdan aktarılacak ister PowerPoint, isterseniz CG programı aracılığı ile Luma-key grafiğinizi, görüntünüzün üzerine eklemenize olanak sağlar. 

SE-500HD‘nin HDMI video çıkışı ile yayına aktarmak istediğiniz görüntünüzü CAP-2 harici kayıtçı aracılığı ile bilgisayarınıza bir görüntü kaynağı olarak aktarabilir, dikey formatta istediğiniz platformlara stream yapabilir ve/veya OBS, vMix gibi yazılımlarla bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

Datavideo CAP-2 profesyonel harici kayıtçıda, tak-çalıştır ve UVC desteği bulunmaktadır. 

1920 x 1080p 60fps çözünürlüklere kadar, OBS, VLC, Zoom, Skype gibi uygulamalarla, kameranızdaki görüntü kalitesinden kayıp yaşamadan çalışabilirsiniz.

Datavideo ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 418 11 02 numaralı telefondan Videodist’i arayabilirsiniz.