Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Marshall Kamera Yeteneklerini Genişletmek İçin CyanView ile İşbirliği Yapıyor
Marshall Kamera Yeteneklerini Genişletmek İçin CyanView ile İşbirliği Yapıyor
25.03.2021 19:10

Profesyonel AV ve yayın kameraları ve donanımları üreticisi Marshall Electronics, belli Marshall kameraların RCP kontrol paneliyle uyumlu olması için üst düzey evrensel kamera denetim sistemleri tasarımcı ve üreticisi CyanView ile işbirliği yaptı. Bu işbirliği, CyanView RCP Marshall Electronics’in Miniature HD kameralarını (CV503, CV506, CV344, CV346, CV380, CV502), Zoom Block kameralarını (CV355, CV350) ve Lipstick kameralarını (CV226, CV225) desteklediği için, birçok Marshall kamerasına gelişmiş renk gölgelendirme denetimi yeteneği katıyor. 

 Marshall Electronics Kameralar Direktörü Tod Musgrave şöyle konuştu: “Marshall Electronics yayın endüstrisi içinde büyüdü ve kırk yıldan uzun zamandır görüntü mühendisleri için donanım tasarlıyoruz. Yapım iş akışlarında her kameranın en önemli özelliklerinden birisi, denetim odasındayken kameralarda uzaktan kameraları renklendirip eşleştirebilmek. En baştan itibaren POV (görüş açısı) kameralarımızın bu yeteneğe sahip olmak zorunda olduğuna ve mümkün olduğu kadar çok sayıda üçüncü firma RCP ve CCU aygıtıyla bütünleşmesi gerektiğine karar verdik. Önemli olan müşterinin işini kolaylaştırmak, ve bu işbirliğiyle yaptığımız şey de bu.

Cy-Stem sisteminin Marshall kullanıcılarının özellikle çok yardımcı buldukları özelliklerinden birisi, renk düzeltici senkronizasyonu. Fazladan esneklik için renk düzelticiler eklendiğinde, iki farklı denetim kaynağı gerekli hale geliyor. CyanView RCP kamera kontrol ve renk düzeltici kanallarını tek bir eksiksiz özellikli kamera olarak kusursuzca birleştiriyor. 

Marshall Electronics ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 274 69 10 numaralı telefondan Mavi İletişim’i arayabilirsiniz.