Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sony VENICE 2 Etkinliğine Davetlisiniz
Sony VENICE 2 Etkinliğine Davetlisiniz
14.03.2022 14:21

Sony, üst düzey dijital sinema kameraları serisinin en son üyesi olan VENICE 2’yi 24 Mart tarihinde Sony Ürün Uzmanı Daniel Listh’in katılımıyla İstanbul Phoenix Stüdyoları’nda tanıtacak bir etkinlik düzenliyor.

Orijinal VENICE’in gücünü temel alan VENICE 2, küçük tasarım, dahili kayıt ve iki farklı sensör seçeneği dahil olmak üzere yenilikler getiriyor: Yeni geliştirilen tam kare 8.6K sensör veya orijinal 6K VENICE sensörü. VENICE 2 ayrıca renk tekniği, Dual Base ISO ve 8 kademeli dahili ND filtreleri dahil olmak üzere orijinal VENICE’ten popüler özellikleri devraldı. 

Yeni geliştirilen 8,6 K (8640 x 5760) tam kare CMOS sensörlü VENICE 2, mükemmel renk ayrımı ve gölge ayrıntılarıyla güzel görüntüler yakalamak için 16 kademeli toplam enlem ile mükemmel görüntü kalitesi sunar. Kamera aynı zamanda renk tekniğini, doğal ten rengi tonlarıyla büyük beğeni toplayan orijinal VENICE’ten aldı. VENICE 2 CineAlta kamera, film yapımcılarının çok çeşitli aydınlatma koşullarında inanılmaz derecede temiz, film benzeri görüntüler yakalamasını sağlayan benzersiz bir Dual Base 800/3200 ISO’ya sahip. Tam kare ve tam kare anamorfikten Super 35mm’ye kadar her şeyi minimum 4K çözünürlükte destekler, bu da görüntü yönetmenleri ve prodüksiyonlar için olağanüstü ve çok yönlü bir kamera sistemi sağlar.

Yaklaşık 2 yıldır pandemiden dolayı yüzyüze etkinliklerin hepsi iptal edildiğinden ürünleri yakından inceleme ve deneme fırsatı olmuyordu. Tüm gün sürecek bu etkinliğe katılarak VENICE 2’inin özelliklerini öğrenmenin yanısıra kamerayla çekimler yaparak deneme şansına da sahip olacaksınız.

Phoenix Stüdyoları’nda yapılacak Sony VENICE 2 etkinliğine katılmak istiyorsanız lamia.elfassi@sonyprofesyonel.com adresine yazarak kaydolabilirsiniz.

ETİKETLER
En Çok Okunanlar
Dergi